Najpierw bralam omegamed optima potem w II trymestrze mówiła o tym forte. Jeśli to sa różne [emoji23]A od którego miesiąca? :-)
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw bralam omegamed optima potem w II trymestrze mówiła o tym forte. Jeśli to sa różne [emoji23]A od którego miesiąca? :-)
Bardzo dobrze , bliźniaki magą przyjść szybciej na świat [emoji4]to lepiej mieć wszystko przygotowane [emoji6]no to ładna okazję trafiłaś z łóżeczkami [emoji16]ja z synkiem miałam butelki avent natural , classic i dr brown i najbardziej nam przypasowały avent natural[emoji6]Ja mam jakieś zwykłe butelki i teraz nie wiem... muszą być jakieś specjalne?
Wózek juz mam, znalazłam używany na olx. Tak samo łóżeczka. Kobieta sprzedawała dwa po swoich bliźniętach za 110 zł! Grzech było nie wziąć [emoji12] Jeszcze materacyki.
Juz 26 tydzień leci. Nie wiem jak długo będę na chodzie, wiec teraz staram sie jak najwięcej zorganizować.
Najpierw bralam omegamed optima potem w II trymestrze mówiła o tym forte. Jeśli to sa różne [emoji23]
Ja mam jakieś zwykłe butelki i teraz nie wiem... muszą być jakieś specjalne?
Wózek juz mam, znalazłam używany na olx. Tak samo łóżeczka. Kobieta sprzedawała dwa po swoich bliźniętach za 110 zł! Grzech było nie wziąć [emoji12] Jeszcze materacyki.
Juz 26 tydzień leci. Nie wiem jak długo będę na chodzie, wiec teraz staram sie jak najwięcej zorganizować.
A co to jest?Moja ginekolog to strasznie zaleca. Juz brałam ten omega med
TakCzyli ogólnie można brać od początku ciąży?
Witaminy dla ciężarnychA co to jest?
Ze niby takie dobre? Bo m leci do pl w pazdzierniku to moze mi kupic. Ja biore teraz z pregnacare te zwykleWitaminy dla ciężarnych
Polecam kupić butelki dr Brown antykolkowe .Ja mam jakieś zwykłe butelki i teraz nie wiem... muszą być jakieś specjalne?
Ja zamiast bepanten kupiłam linomag jest tańszy , używam go od 6 tygodni. Taki sam krem dostałam od m siostry którą jest pielęgniarka ma taki sam skład koszt około 8 zł. Po kąpieli do smarowania ja kupiłam emolium bo mały miał strasznie sucha skórkę; można od razu zamówić witaminę d400 twist off dla dziecka bo będzie na pewno w zleceniach podawać do ukończenia roku. Sól fizjologiczna,fajne też mają chusteczki nasączone tylko woda zamówiłam na sprawowanie i są super tylko cena za 60 szt. Około 12 zł. Ale ja staram się nie używać chusteczek. Wolę przygotowaną woda i wacikami.Bepanthen, termometr do wody, wodę morską, puder, oilatum do kąpieli, wata, octenisept... i nie wiem co jeszcze trzeba. Dla siebie większość już mam. Tylko podpaski wieksze kupić. Jak masz coś jeszcze na liście to podpowiedz[emoji4] Moją torbę do szpitala już prawie skompletowałam.