reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bepanthen, termometr do wody, wodę morską, puder, oilatum do kąpieli, wata, octenisept... i nie wiem co jeszcze trzeba. Dla siebie większość już mam. Tylko podpaski wieksze kupić. Jak masz coś jeszcze na liście to podpowiedz[emoji4] Moją torbę do szpitala już prawie skompletowałam.
He he ,ty jesteś bardziej zorganizowana niż ja[emoji12] ja jeszcze nic nie zamawialam , oprócz wózka i ciuszki po synku to nic nie mam , ale jak dostanę wypłatę męża na konto [emoji6]to robię już zakupy z apteki te podpaski duże chyba też kupisz, ja na pewno jeszcze zamówię nakładki silikonowe do karmienia , i może też butelki avent, bo mają w dobrej cenie .A reszte to tak jak Ty[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bepanthen, termometr do wody, wodę morską, puder, oilatum do kąpieli, wata, octenisept... i nie wiem co jeszcze trzeba. Dla siebie większość już mam. Tylko podpaski wieksze kupić. Jak masz coś jeszcze na liście to podpowiedz[emoji4] Moją torbę do szpitala już prawie skompletowałam.

Budru nie powinno sie uzywac. Bepanten powinien wystarczyc. Paleczki do uszu (te specjalne dla dzieci) dobrze sie sprawdzaja do czyszczenia pepuszka i uszek z zewnatrz tez.
A nozyczki z okraglymi koncami masz? Naturalna gabka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Budru nie powinno sie uzywac. Bepanten powinien wystarczyc. Paleczki do uszu (te specjalne dla dzieci) dobrze sie sprawdzaja do czyszczenia pepuszka i uszek z zewnatrz tez.
A nozyczki z okraglymi koncami masz? Naturalna gabka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nożyczki i patyczki do uszu już mam. Jeszcze aspirator do nosków. O gąbce nie pomyślałam, dzięki [emoji4]

He he ,ty jesteś bardziej zorganizowana niż ja[emoji12] ja jeszcze nic nie zamawialam , oprócz wózka i ciuszki po synku to nic nie mam , ale jak dostanę wypłatę męża na konto [emoji6]to robię już zakupy z apteki te podpaski duże chyba też kupisz, ja na pewno jeszcze zamówię nakładki silikonowe do karmienia , i może też butelki avent, bo mają w dobrej cenie .A reszte to tak jak Ty[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam jakieś zwykłe butelki i teraz nie wiem... muszą być jakieś specjalne?
Wózek juz mam, znalazłam używany na olx. Tak samo łóżeczka. Kobieta sprzedawała dwa po swoich bliźniętach za 110 zł! Grzech było nie wziąć [emoji12] Jeszcze materacyki.
Juz 26 tydzień leci. Nie wiem jak długo będę na chodzie, wiec teraz staram sie jak najwięcej zorganizować.

Ja mam jakieś zwykłe butelki i teraz nie wiem... muszą być jakieś specjalne?
Wózek juz mam, znalazłam używany na olx. Tak samo łóżeczka. Kobieta sprzedawała dwa po swoich bliźniętach za 110 zł! Grzech było nie wziąć [emoji12] Jeszcze materacyki.
Juz 26 tydzień leci. Nie wiem jak długo będę na chodzie, wiec teraz staram sie jak najwięcej zorganizować.
Tak tak przy blizniakach trzeba wszystko wcześniej ogarnąć [emoji5]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Tak tak przy blizniakach trzeba wszystko wcześniej ogarnąć [emoji5]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
I weź to wytłumacz mojemu mężowi. On wraca za miesiąc i dopiero wtedy chce zacząć przygotowania, bo chce być przy wszystkim. Tylko za miesiąc ja wieloryb pewnie nie będę miala siły palcem w bucie kiwnąć...

reklama
Do góry