reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej. Jestem [emoji4]Kropki zdrowe i rosną. Ja naskarżyłam lekarzowi na Tobinka, że go nie czuję to on wlasnie na usg tak się kręcił, że ledwo dało się go pomierzyć.[emoji1] Waży 672 g i jest duży na 24tyg i 6 dni. Sara waży 704g i jest na 25 tyg i 1 dzień. Różnica w wadze to tylko 5%, więc jest super[emoji7]. Mam sie bardzo oszczędzać i zakaz seksu, bo moze to spowodować przedwczesne rozwarcie. Maluchy w porządku. Co za ulga[emoji1]

Wspaniałe wieści :) Do Ciebie mi daleko, a tu już o rozwiązaniu piszesz :D Niesamowite.

reklama
Oj dziewczyny ta moja ciąża to same rewolucje . Wczoraj wieczorem ból głowy ustąpił ale przyszedł okropny bol w krzyżu promieniujący do miednicy . Trzymało mnie do trzeciej w nocy . Już chciałam na IP jechać ale stwierdziłam ze poczekam . Na szczęście ustąpiło . Bałam się czy nic się nie dzieje z dzieckiem bo miałam skoki ciśnienia przez ta migrenę i naczytałam sie o odklejającym łożysku i chciałam na pisac do dr a ona mnie rano wyprzedziła i pierwsza napisała jak się czuje . Wizytę mam na 31.08 ale jak jej napisałam co i jak to jutro mam przyjechać zobaczy czy wszystko ok .Teraz od rana mam takie bulgotanie w brzuchu i zastanawiam się czy to nie pierwsze ruchy ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale masz fajną lekarkę[emoji7]

Najpierw miałam 0,60 teraz 0,40. Ale kupuję fraxapine(to samo) a refundowane jest

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Można tak zamienić lek? U mnie co prawda refundacje mam, ale już nie będę chodzić do kliniki, a tylko tam mi dawali ze zniżką. Lekarz prowadzący powiedział, że coś musi dostać żeby mógł mi przepisać z refundacją, ale miesiąc temu nie mógł, a nie uśmiecha mi się płacić 140 zł za 10 strzałów.

@Ewunka tak informacyjnie, gdybys byla zainteresowana, chociaz nie uzbieral sie worek po ziemniakach [emoji12]
Wrzucam na wallapopa; sukienki Lilka miala na sobie raz. Reszta byla wyprana i przygotowana, ale nigdy nie uzyta, bo zrobilo sie za cieplo. Wszytsko ma rozmiar 59-62cm. Tylko ta bezowa sukienka jest na 56cm. W sumie 11 sztuk.
Jakby co to dawaj znac [emoji6]

P.S. Post jest do Ewunki, bo zakladam, ze wysylka zagraniczna (do PL) bylaby za droga.

1503246609-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Można tak zamienić lek? U mnie co prawda refundacje mam, ale już nie będę chodzić do kliniki, a tylko tam mi dawali ze zniżką. Lekarz prowadzący powiedział, że coś musi dostać żeby mógł mi przepisać z refundacją, ale miesiąc temu nie mógł, a nie uśmiecha mi się płacić 140 zł za 10 strzałów.
Ja kiedys poprosiłam rodzinnego o przepisanie i na refundację płaciłam ok 3 zl[emoji4]

Do góry