reklama
Haha. Tesciowa mistrz [emoji13] kolejną wizytę mam za 2 tygodnie dopiero[emoji6]Wiesz usg po to jest ....
Chodź moja teściowa twierdzi że....
Ponieważ nie zbrzydłam
Nie jjem słodyczy
Długo miałam mdłości
I lubię oliwki i kalamary będzie chłopak....
Po co komu usg .......
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ilona 88
Fanka BB :)
No też się zastanawiam co z nią? Wczoraj pisałam jej wiadomość i nic nie odpisała a dobre 2 tyg.temu chciała do nas na forum zamknięte dołączyć i też cisza ...mam nadzieję że jest na urlopie i nie ma czasu lub neta@AniaCh83 jak wizyta gdzie się podziewasz
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Jaki slodziak[emoji7]To normalne jak się zmęczysz. Trzeba wtedy poleżeć i powinno ustąpić. Ja jak sprzatalam i myłam okna przed porodem tak miałam a Franek i tak miał mnie w nosie nie chciał wychodzić.
W końcu mam apkę więc mogę wstawiać fotosy, poniżej mój puciulek
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Nie zniknęła w 2 tyg .......Haha. Tesciowa mistrz [emoji13] kolejną wizytę mam za 2 tygodnie dopiero[emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Mam wizytę razem z Tobą.
A 19-go idę do szkoły rodzenia zaczynam 1 szkołę będę chodzić do 2
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Ilona 88
@Rustynka synek jest piękny [emoji7]
@dreamscometrue ja miałam we wtorek wizytę i też się martwiłam o szyjkę, bo mam też "stawianie się brzucha" i muszę je zacząć liczyć, bo lekarka mi mówiła że tak 3 ,4 razy w ciągu dnia może być, a mi się wydaje że do 10 u mnie jest i po badaniu szyjka 4cm
@ropuszka powodzenia na wizycie [emoji3]
@dreamscometrue ja miałam we wtorek wizytę i też się martwiłam o szyjkę, bo mam też "stawianie się brzucha" i muszę je zacząć liczyć, bo lekarka mi mówiła że tak 3 ,4 razy w ciągu dnia może być, a mi się wydaje że do 10 u mnie jest i po badaniu szyjka 4cm
@ropuszka powodzenia na wizycie [emoji3]
M@gda
Moderatorka
Ja w sumie nie wiem jaka mam wersjęBujaczek mamy od 3 dni , ja kupiłam ze sklepu ale powystawowy i zapłaciłam 250 zł a normalnie są droższe. Ja go kupiłam z tego względu że mieszkam w domu na 2 piętrze a kuchnię mam na parterze i jak chce iść z małym do nawet nie mam go gdzie położyć, więc dla mnie jest super. Synek lubi wibracje, kolysanie nie bardzo woli na rączkach.
U mnie na dworze armagedon jest dzień a ciemno jest jak w nocy, burza że szok a mój maluch śpi w najlepsze .
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też mega burza była. Już myślałam, że nam prąd wyłączą
M@gda
Moderatorka
Ej, to moje USG i 4 lekarzy musi się mylić- OSZUŚCI!!! Po podobnych objawach u mnie też chyba ChłopakWiesz usg po to jest ....
Chodź moja teściowa twierdzi że....
Ponieważ nie zbrzydłam
Nie jjem słodyczy
Długo miałam mdłości
I lubię oliwki i kalamary będzie chłopak....
Po co komu usg .......
reklama