reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ok ja po wizycie podobno jestem gotowa do porodu , szyjki brak rozwarcie na centymetr . Tak mnie wygmerał że już wiem jak bolą skurcze wcześniej ich nie miałam tylko stwardnienie brzucha. No i po tym badaniu mogą się pojawić :surprised: podobno jestem obrzęknieta więc musiałam zrobić mocz ; jeszcze dziś powinny być wyniki jak wyjdzie białko w moczu kładzie mnie jutro na oddział :szok: Franczi waży 3200 i pokazał mamie piąstkie a lekarz się śmiał że mi groził żebym go zabrała z stamtąd.
Nieźle Rustynka:) To chwila moment Franek może się pojawić:)

reklama
Właśnie odebrałam wynik moczu, białka nie ma więc jutro nie muszę się kłaść do szpitala. No chyba że się rozegra naturalnie ale się nie zapowiada skurcze nieregularne. Za to moja kumpela która ma termin na 14.07 chodzi do tego samego lekarza i jutro ma skierowanie na oddział. Bez bóli ma 4 cm rozwarcia szczesciara.

Ewelin Tobie tez Ewka Gabrysie wrozyla? [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ej .....
Czasem się mylę Ale wiecie jak to jest bez usg ciężko :D Gabryś miał fujarke nie zawsze widzę dziewczynki :laugh2:.U pisanki miały być 2 chłopaki.....
A tu śliczne różowe 2 pyzate baby :-p

Właśnie odebrałam wynik moczu, białka nie ma więc jutro nie muszę się kłaść do szpitala. No chyba że się rozegra naturalnie ale się nie zapowiada skurcze nieregularne. Za to moja kumpela która ma termin na 14.07 chodzi do tego samego lekarza i jutro ma skierowanie na oddział. Bez bóli ma 4 cm rozwarcia szczesciara.
ahhh ale emocje zazdroszczę, że zaraz będziesz mieć swoje dziecko w ramionach :) aż się wzruszyłam! trzymam kciuki najmocniej jak się da!

Jestem już po usg Synuś waży 376g. Wszystko ok[emoji7]
1498818932-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry