reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

O matko zaczynam panikować jak czytam co piszesz, bo pamietam, że transfer miałyśmy tego samego dnia a ja dalej nie mam imienia. U mnie we wtorek kontrola i się okaże :-D

Już teraz to wszystko się może wydarzyć. I od wizyty co jakiś czas mam skurcze :o A brzuch twardy jak skała.
Jak to nie masz imienia? :errr:

reklama
A co mi tam [emoji4] u gory 28tydzien, na dole dzien po urodzeniu. Jakies tam podobienstwo mozna znalezc [emoji16]

1498744753-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale śliczna!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Nosek podobny , usteczek nie widać . Boska ... Lili, Tak ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja od początku czułam że będzie chłopak i jest chłopak i jutro już kończy 3 miesiąc a Ewunka mi przepowiadała dziewczynkę

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
No bo ona każdemu tak przepowiada, że dziewczynka, żeby sama miała Marcelinke [emoji16][emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry