M@gda
Moderatorka
A sa 90? Kupiłam 50 dla dzieci to za male?Baw się dobrze weź filtry 90 tu trochę świeci słońce
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A sa 90? Kupiłam 50 dla dzieci to za male?Baw się dobrze weź filtry 90 tu trochę świeci słońce
Ale mi sie trafia jak na kanarach bylam to akurat kalima sie zrobila - nawialo piachu znad sahary i zrobila.sie cos ala soczewka w powietrzu dodatkowo nagrzewajaca powietrze, tez kolo 40 byli przez tydzien.Narazie trochę 36 .... będzie 45 idzie afrykański front
Aaa prawie moje urodziny. Wodniki sa super!21.06 mam kolejne USG i wtedy chyba mi powie bo widziałam zarodek ale nie było jeszcze bicia serduszka . Powiedział ze ciaza dobrze się rozwija i za tydzień już powinno być więcej widać i pewnie wtedy powie termin . Wychodzi mi jak liczę 07.02 ale pewnie będzie inaczej . Trzeci dzień póki co walczę z migreną i gdyby nie ten bąbel w moim brzuszku to bym chyba ja sobie odrąbała [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Są 90 Ale 50 też ok . Dużo wody i koniecznie kapelusikA sa 90? Kupiłam 50 dla dzieci to za male?
To Kochana szybko pij ten przepyszny soczek, chociaż nie zazdroszczę tego drinka w tych afrykańskich upałachA no 10 tc i już mi się trafiło.
Ojciec ma cukrzycę i taki jest protokół że jestem w grupie podwyższonego ryzyka i robią w 1 i 3 trymestrze
Lipiec to cały 40 trzrba się z tym liczyć w tym roku czerwiec piękny jak nigdy piękne 40 45 to już trochę człowiek sapie lepiej nie chodzić na spacery w szczycie od 14 do 19Ale mi sie trafia jak na kanarach bylam to akurat kalima sie zrobila - nawialo piachu znad sahary i zrobila.sie cos ala soczewka w powietrzu dodatkowo nagrzewajaca powietrze, tez kolo 40 byli przez tydzien.
Podobno są w 3 smakach do wyboru Nie wiem na co się zdecydować hi hi hi dobrze że mam na 8 rano ta przyjemnośćTo Kochana szybko pij ten przepyszny soczek, chociaż nie zazdroszczę tego drinka w tych afrykańskich upałach
26 to jest zimnoO Boshe jak Wy dziewczyny funkcjonujecie w tych upalach. U mnie dziś 26 było i już dla mnie za dużo.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom