reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzięki dziewczyny za info o ruchach. Moja rusza się najwięcej rano i jak kładę się spać. W ciągu dnia też czuję ruchy, a wczoraj nic. Szturchanie w brzuch, zjedzenie lodów, obiadu, zimne picie nie pomagało. Na szczęście truskawki ją ruszyły:) Może nie lubi upałów, ale wczoraj byłam już zaniepokojona. Wolę już te jaj wieczorne szaleństwo jak się kładę.
Nie martw się :) Ja mam podobnie :) jak jest bardzo gorąco jest mniej aktywna, a są dni kiedy mówię do niej żeby poszła spać choć na godzinkę i nie kopala tak,bo niestety teraz w 36tc potrafi nieźle zabolec ;)
Nam w szpitalu mówili,że min to jest ok 30 ruchów na dobę.
Kochana,pomysl że będziesz miała po prostu spokojniejsza córeczkę ;) teraz już dzieci są ponoć w swoim rytmie jaki mogą trzymać po porodzie,więc ja mogę mieć wesoło ;)
P.s. na moją też truskawki działają mega pobudzająco ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Fajny człowiek i fajne zdjęcie. To chyba z tylu co ? Plecy, ręce, tył głowy i... uszy ?! OMG nie wierzę, Że tak wyraźnie uszka widac. Tak jak u mojego usta, duże takie. [emoji7]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie :-p
Zdjęcie jest od przodu .To duże to głowa a to co mówisz że uszy to nogi ;)
Zdjęcie robione przez powłoki brzuszne

Boshe A ja dziewczyny nie mogę wytrzymać do soboty, Kiedy będę miała usg. Wkurzam się tylko , Że mają tam sprzęt trochę nieteges. Zwariowalabym jakbym nie miała detektora, a na usg wydalabym tutaj tyle co na całe ivf w pl. A tak to się powstrzymuje, choć po dwóch tygodniach od poprzedniej wizyty już nie mogę wytrzymac. Tak jak do tej pory czułam , że chłopak , tak od kilku dni normalnie naszło mnie że dziewczyna. A Wy, które urodziły,albo wiedzą na 200% , mialyscie przeczucie, które się potwierdziło, co do plci?

Cześć Dziewczyny [emoji846] mogę do was dołączyć ? Byłam przez chwile na lutowych ale tam jest więcej dziewczyn co nie chcą być w ciąży niż chcą a to na tym etapie nie dla mnie . Większość oczywiście znam z forum kto po invitro [emoji846] dziś pierwszy raz zobaczyłam swoją kropkę na usg . Cudowne uczucie nie myślałam że to takie fajne uczucie [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Boshe A ja dziewczyny nie mogę wytrzymać do soboty, Kiedy będę miała usg. Wkurzam się tylko , Że mają tam sprzęt trochę nieteges. Zwariowalabym jakbym nie miała detektora, a na usg wydalabym tutaj tyle co na całe ivf w pl. A tak to się powstrzymuje, choć po dwóch tygodniach od poprzedniej wizyty już nie mogę wytrzymac. Tak jak do tej pory czułam , że chłopak , tak od kilku dni normalnie naszło mnie że dziewczyna. A Wy, które urodziły,albo wiedzą na 200% , mialyscie przeczucie, które się potwierdziło, co do plci?

Ja czulam, ze dziewczynka od poczatku i mam Lilke [emoji171][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dziewczyny [emoji846] mogę do was dołączyć ? Byłam przez chwile na lutowych ale tam jest więcej dziewczyn co nie chcą być w ciąży niż chcą a to na tym etapie nie dla mnie . Większość oczywiście znam z forum kto po invitro [emoji846] dziś pierwszy raz zobaczyłam swoją kropkę na usg . Cudowne uczucie nie myślałam że to takie fajne uczucie [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej. 3malam kciuki dziś za Was :)
Teraz to masz jeszcze wczesnie, później jak będziesz widzieć coraz wiecej...nogi , ręce, twarz na 3d to już w ogole. U mnie taki sam się urodził jak widać to było na tym zdjęciu już w drugiej połowie ciąży. Ja to wyje na każdym usg.

Do góry