reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzięki dziewczyny za info o ruchach. Moja rusza się najwięcej rano i jak kładę się spać. W ciągu dnia też czuję ruchy, a wczoraj nic. Szturchanie w brzuch, zjedzenie lodów, obiadu, zimne picie nie pomagało. Na szczęście truskawki ją ruszyły:) Może nie lubi upałów, ale wczoraj byłam już zaniepokojona. Wolę już te jaj wieczorne szaleństwo jak się kładę.
Nie martw się :) Ja mam podobnie :) jak jest bardzo gorąco jest mniej aktywna, a są dni kiedy mówię do niej żeby poszła spać choć na godzinkę i nie kopala tak,bo niestety teraz w 36tc potrafi nieźle zabolec ;)
Nam w szpitalu mówili,że min to jest ok 30 ruchów na dobę.
Kochana,pomysl że będziesz miała po prostu spokojniejsza córeczkę ;) teraz już dzieci są ponoć w swoim rytmie jaki mogą trzymać po porodzie,więc ja mogę mieć wesoło ;)
P.s. na moją też truskawki działają mega pobudzająco ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Fajny człowiek i fajne zdjęcie. To chyba z tylu co ? Plecy, ręce, tył głowy i... uszy ?! OMG nie wierzę, Że tak wyraźnie uszka widac. Tak jak u mojego usta, duże takie. [emoji7]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie :-p
Zdjęcie jest od przodu .To duże to głowa a to co mówisz że uszy to nogi ;)
Zdjęcie robione przez powłoki brzuszne

Boshe A ja dziewczyny nie mogę wytrzymać do soboty, Kiedy będę miała usg. Wkurzam się tylko , Że mają tam sprzęt trochę nieteges. Zwariowalabym jakbym nie miała detektora, a na usg wydalabym tutaj tyle co na całe ivf w pl. A tak to się powstrzymuje, choć po dwóch tygodniach od poprzedniej wizyty już nie mogę wytrzymac. Tak jak do tej pory czułam , że chłopak , tak od kilku dni normalnie naszło mnie że dziewczyna. A Wy, które urodziły,albo wiedzą na 200% , mialyscie przeczucie, które się potwierdziło, co do plci?

Cześć Dziewczyny [emoji846] mogę do was dołączyć ? Byłam przez chwile na lutowych ale tam jest więcej dziewczyn co nie chcą być w ciąży niż chcą a to na tym etapie nie dla mnie . Większość oczywiście znam z forum kto po invitro [emoji846] dziś pierwszy raz zobaczyłam swoją kropkę na usg . Cudowne uczucie nie myślałam że to takie fajne uczucie [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Boshe A ja dziewczyny nie mogę wytrzymać do soboty, Kiedy będę miała usg. Wkurzam się tylko , Że mają tam sprzęt trochę nieteges. Zwariowalabym jakbym nie miała detektora, a na usg wydalabym tutaj tyle co na całe ivf w pl. A tak to się powstrzymuje, choć po dwóch tygodniach od poprzedniej wizyty już nie mogę wytrzymac. Tak jak do tej pory czułam , że chłopak , tak od kilku dni normalnie naszło mnie że dziewczyna. A Wy, które urodziły,albo wiedzą na 200% , mialyscie przeczucie, które się potwierdziło, co do plci?

Ja czulam, ze dziewczynka od poczatku i mam Lilke [emoji171][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dziewczyny [emoji846] mogę do was dołączyć ? Byłam przez chwile na lutowych ale tam jest więcej dziewczyn co nie chcą być w ciąży niż chcą a to na tym etapie nie dla mnie . Większość oczywiście znam z forum kto po invitro [emoji846] dziś pierwszy raz zobaczyłam swoją kropkę na usg . Cudowne uczucie nie myślałam że to takie fajne uczucie [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej. 3malam kciuki dziś za Was :)
Teraz to masz jeszcze wczesnie, później jak będziesz widzieć coraz wiecej...nogi , ręce, twarz na 3d to już w ogole. U mnie taki sam się urodził jak widać to było na tym zdjęciu już w drugiej połowie ciąży. Ja to wyje na każdym usg.

Do góry