reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczynki :) powiedzcie mi jak wytrzymujecie od wizyty do wizyty, teraz mam wizytę po ponad 4 tygodniach , tzn mam ja 20.06 a cały czas się zastanawiam czy z malenstwem wszystko dobrze.. Po wizycie jest kilka dni ok, a później.. Nie mogę się doczekać jak maluch zacznie się ruszać wtedy już chyba nie będę się tak denerwować bo będę go czuć :)
Miłego i słonecznego dnia wszystkim :) :*

Hej dziewczynki :) powiedzcie mi jak wytrzymujecie od wizyty do wizyty, teraz mam wizytę po ponad 4 tygodniach , tzn mam ja 20.06 a cały czas się zastanawiam czy z malenstwem wszystko dobrze.. Po wizycie jest kilka dni ok, a później.. Nie mogę się doczekać jak maluch zacznie się ruszać wtedy już chyba nie będę się tak denerwować bo będę go czuć :)
Od ostatniego usg minęło u mnie 1.5 tyg a ja już nóżkami przebieram na myśl o nsst. Mam ten detektor. Jak przedwczoraj i wczoraj normalnie usłyszałam tętno to skrzydeł dostałam:) Żeby jeszcze można było mieć w domu domowy sprzęt do usg...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Od ostatniego usg minęło u mnie 1.5 tyg a ja już nóżkami przebieram na myśl o nsst. Mam ten detektor. Jak przedwczoraj i wczoraj normalnie usłyszałam tętno to skrzydeł dostałam:) Żeby jeszcze można było mieć w domu domowy sprzęt do usg...

Najchętniej chodziła bym na usg co tydzień :) ja nawet oglądałam sprzęt do usg na allegro, hehe. Mówię do męża może kupimy i będziemy malucha codziennie oglądać :)

Ja przezylam dzueki detektorowi...potem tez sprawdzalam jak dlugo nie kopala...

Najchętniej chodziła bym na usg co tydzień :) ja nawet oglądałam sprzęt do usg na allegro, hehe. Mówię do męża może kupimy i będziemy malucha codziennie oglądać :)
O wow, nie wiedziałam że Są! Nawet mi do głowy nie przyszło żeby sprawdzić w necie... Ale zaraz to zrobie ;) Cena pewnie zabija ...

reklama
Do góry