Juliett222
Zaangażowana w BB
Dziekuje@M@gda powodzenia!
@Juliett222 gratulacje!
U mnie brzuszek się uspokoił po zmianie magnezu.
Coś słodkiego na poprawę humoru ostatni zakup męża.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje@M@gda powodzenia!
@Juliett222 gratulacje!
U mnie brzuszek się uspokoił po zmianie magnezu.
Coś słodkiego na poprawę humoru ostatni zakup męża.
Od ostatniego usg minęło u mnie 1.5 tyg a ja już nóżkami przebieram na myśl o nsst. Mam ten detektor. Jak przedwczoraj i wczoraj normalnie usłyszałam tętno to skrzydeł dostałam Żeby jeszcze można było mieć w domu domowy sprzęt do usg...Hej dziewczynki powiedzcie mi jak wytrzymujecie od wizyty do wizyty, teraz mam wizytę po ponad 4 tygodniach , tzn mam ja 20.06 a cały czas się zastanawiam czy z malenstwem wszystko dobrze.. Po wizycie jest kilka dni ok, a później.. Nie mogę się doczekać jak maluch zacznie się ruszać wtedy już chyba nie będę się tak denerwować bo będę go czuć
Miłego i słonecznego dnia wszystkim :*
Najchętniej chodziła bym na usg co tydzień ja nawet oglądałam sprzęt do usg na allegro, hehe. Mówię do męża może kupimy i będziemy malucha codziennie oglądaćOd ostatniego usg minęło u mnie 1.5 tyg a ja już nóżkami przebieram na myśl o nsst. Mam ten detektor. Jak przedwczoraj i wczoraj normalnie usłyszałam tętno to skrzydeł dostałam Żeby jeszcze można było mieć w domu domowy sprzęt do usg...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przezylam dzueki detektorowi...potem tez sprawdzalam jak dlugo nie kopala...Hej dziewczynki powiedzcie mi jak wytrzymujecie od wizyty do wizyty, teraz mam wizytę po ponad 4 tygodniach , tzn mam ja 20.06 a cały czas się zastanawiam czy z malenstwem wszystko dobrze.. Po wizycie jest kilka dni ok, a później.. Nie mogę się doczekać jak maluch zacznie się ruszać wtedy już chyba nie będę się tak denerwować bo będę go czuć
Miłego i słonecznego dnia wszystkim :*
O wow, nie wiedziałam że Są! Nawet mi do głowy nie przyszło żeby sprawdzić w necie... Ale zaraz to zrobie Cena pewnie zabija ...Najchętniej chodziła bym na usg co tydzień ja nawet oglądałam sprzęt do usg na allegro, hehe. Mówię do męża może kupimy i będziemy malucha codziennie oglądać
Super, gratuluję Nerwy już przeszły?Dziewczyny... orzeszek ok. Rosnie, juz ma 5.5cm. Wiercil sie kopał...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Ale ryczalam cale usg. Taki sliczny tenmoj orzeszek...Super, gratuluję Nerwy już przeszły?