reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
:errr::errr::errr: chyba mnie zmotywowałaś.
Lepiej mieć spakowana :) ja jadąc do szpitala oczywiście nie wiedziałam że jeszcze w tym dniu urodze. Weszłam do mieszkania i jeszcze kilka rzeczy wzięłam. A później m co chwile coś dowozil. U mnie cc nagle była więc też inna sprawa :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w pośród znajomych , rodziny to samo we wtorek jedna koleżanka z pracy urodziła i jeszcze 5 nas na termin porodu czerwiec i lipiec tylko odemnie z pokoju z 18 aż 6 w ciąży.

Ania kiedy masz termin bo nie wiem czy podawalaś?
A nie widzę Cię dopisanej.
Źle wtedy policzyłam, napisałam że 4 kobiety urodziły a było ich 5! W jednym tygodniu! I tak jak pisałam tylko jeden chlopak. Ja tez mialam termin na maj, na teraz, i mialabym tez dziewczynke. Wiec sezon na dziewuchy jest Aniasiwa!!
Jak ja rodziłam syna to sami chłopcy wokół się rodzili.

A termin mam mniej więcej na 2.12.2017.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Źle wtedy policzyłam, napisałam że 4 kobiety urodziły a było ich 5! W jednym tygodniu! I tak jak pisałam tylko jeden chlopak. Ja tez mialam termin na maj, na teraz, i mialabym tez dziewczynke. Wiec sezon na dziewuchy jest Aniasiwa!!
Jak ja rodziłam syna to sami chłopcy wokół się rodzili.

A termin mam mniej więcej na 2.12.2017.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie na te 6 ciąż 4 chłopców i 2 dziewczynki.

Pamiętam Cię z poprzedniej ciąży. Cieszę się że tak szybko udało się z nowu i najważniejsze że teraz jest ok.

@BeataWarszawa dużą masz tą torbę bo ja nie mieszczę się w żadną :confused::zawstydzona/y: mam taką 70 cm na 100 cm to może w ta się zamieszczę :D
Serio tyle tego jest tylko się zastanawiam czy mnie tam nie wyśmieją w szpitalu.

@BeataWarszawa dużą masz tą torbę bo ja nie mieszczę się w żadną :confused::zawstydzona/y: mam taką 70 cm na 100 cm to może w ta się zamieszczę :D
Serio tyle tego jest tylko się zastanawiam czy mnie tam nie wyśmieją w szpitalu.
No ja mam podobna, jak byłam teraz w szpitalu to dziewczyny miały nawet po 2 (jedna dla dziecka druga dla siebie).
Rustynka,spakuj się w taką torbę w jaka się zmieścisz. Lepiej wziąć za dużo niż za mało i latać kupować :)
I nie zwracaj uwagi naprawdę na nic dookoła ;) najważniejszy jest Twój komfort psychiczny :) nawet jeśli to oznacza 3 torby :)
A i u nas położne prosimy żeby najlepiej pakować się w walizki na kółkach,jakby trzeba było się przemieszczać :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja mam podobna, jak byłam teraz w szpitalu to dziewczyny miały nawet po 2 (jedna dla dziecka druga dla siebie).
Rustynka,spakuj się w taką torbę w jaka się zmieścisz. Lepiej wziąć za dużo niż za mało i latać kupować :)
I nie zwracaj uwagi naprawdę na nic dookoła ;) najważniejszy jest Twój komfort psychiczny :) nawet jeśli to oznacza 3 torby :)
A i u nas położne prosimy żeby najlepiej pakować się w walizki na kółkach,jakby trzeba było się przemieszczać :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie tak też myślę , moja jest na kółkach .
później się denerwować , że nie to Ci przywiozą . U nas na oddziale są duże szafy że spokojnie można taką walizkę schować i nie trzeba się będzie do niej schylać ;)

Miłego i słonecznego dnia , u mnie dziś pochmurne niebo :sad:

Do góry