reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc Dziewczyny,

Przepraszam,ze odbiegne troche od tematu wozkowego ale chcialam sie Was zapytac ,czy to normalne,czy mam sie niepokoic bolem jajnika. Od wczoraj mnie kluje. Bol ten momentami promieniuje w dol.

reklama
Agapl mnie tez czasem jajnik pobolewa, a moze to nie jajnik tylko tak nam sie wydaje, moze jakies wiezadla sie rozciagaja. Pozdrawiam i staraj sie nie stresowac:)

Dziewczyny, korzystacie z detektora tetna plodu? Co o tym myslicie? Czy warto kupic? Madzialenak ​pamietam, ze chcialas kupic, napiszcie prosze co o tym myslicie?

Kate myślę że szkoda kasy, używa się go od ok 18 tc (chociaż z tym jest różnie raz słychać raz nie) a chwile później już czujesz ruchy więc po co słuchać tętna skoro czujesz już dzieciątko...:tak:;-)

Agapl, ja takie bóle miewałam m. 8-11 tc raz, dwa razy w tygodniu, lekarz mi wtedy mówił że to nie jajnik tylko więzadła, ból promieniował czasem nawet na nogę
Dziewczyny jak ja żałuje że dałam sobie ten test PAPPA zrobić, teraz się strasznie boje że coś wyjdzie nie tak, moja sąsiadka bez wskazań robila usg i test, usg wyszło dobrze a jeden wynik testu nie i ryzyko 1/400 ... i teraz ma to amnio... i mnie straszy tylko :-:)-( Czy wy to robiłyście mimo iż usg genetyczne wypadło dobrze? ja cholernie żałuje że to zrobiłam..za tydzień wynik u genetyka

Adus ja nie robilam tego testu i nie zaluje, na usg wychodzilo ok, lekarka pytala czy chce zrobic test pappa ale powiedzialam, ze nie, a na amniopunkcje bym sie nie zdecydowala.

Kate ja wlasnie tez tak samo jak Ty mysle, nie znalam sie na tym a mój gin prowadzący na jednym skierowaniu wypisal usg plus pappa nie pytając :( badania oba na nfz. Gdybym wiedziala to bym poprosila zeby wykreslil ten cholerny pappa :( Ja tez nie chce zadnej amnio ani jakis wyssanych z palca ryzyk :(

reklama
Do góry