reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wazy dzus 35t5d -2690 wiec nawet nawet JuZ tluscioszek ,oby za Tydz 36t5d okolo 200 gr przytyla to okolo 3 kg bedzue to super co ? JuZ niewiem jak Sue pocieszac [emoji33][emoji33][emoji30][emoji30]dobrze ze was mam I nie jestem sama ktora rodzi w 36t5d ...
Lile Ale ty i tak ok bo masz parke Ja generalnie sadzilam ze serio dotrwam do 38;(;, okazuje Sue ze nie ... trudno ,Nicole zdrowa aktywna pomiary ok Ale czym Sue martwie tez !!! Co teraz butelke musze wpakowac do torby ? Jakie mleko oni mi powiedza to ? Ciuchow nie mam tiny tylko od 56 !! Co teraz meza wyslac kupic tak ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Generalnie placze ;((, ok zdrowa jest Ale nie lubie takich nirspodzianek ,dobrze maz przyjedzue bo od wczoraj poludnia musial wricuc di pracy a dzus dopiero Po pracy ,czuje stres musze Sue przytulic !!!

Spokojnie. 37tydz to donoszona ciaza. Jesli lekarze tak zadecydowali to zaufaj im. Teraz musisz byc spokojna dla siebie i dla malej. Najwazniejsze ze z nia wszytsko dobrze, cala reszta jest bez znaczenia. Bedzie dobrze [emoji4]

Nieagatka ma rację, w 37 tygodniu ciąża już jest donoszona. Nie martw się, wszystko będzie ok! Jeśli chodzi o pokarm, to nie zawracaj sobie tym głowy, moja bratowa miała cc w 39tc, podali jej jakiś zastrzyk na laktację i nie było żadnego problemu z karmieniem małej, w koleżanka urodziła sn w terminie i mleka nie było, długo o nie walczyła. Nie ma reguły, podobno ważne jest nastawienie, bo produkcja mleka zaczyna się w głowie. Tzn. hormony stresu blokują laktację. Nastaw się, że żadne butelki nie będą potrzebne :)
Co do ubranek, to nie przewidzisz- Nicole może być długa i rozmiar 56 będzie ok. Do szpitala musisz mieć swoje ciuszki? Teraz staraj się nie denerwować, wszystkie tu trzymamy kciuki! :)

Wazy dzus 35t5d -2690 wiec nawet nawet JuZ tluscioszek ,oby za Tydz 36t5d okolo 200 gr przytyla to okolo 3 kg bedzue to super co ? JuZ niewiem jak Sue pocieszac [emoji33][emoji33][emoji30][emoji30]dobrze ze was mam I nie jestem sama ktora rodzi w 36t5d ...
Lile Ale ty i tak ok bo masz parke Ja generalnie sadzilam ze serio dotrwam do 38;(;, okazuje Sue ze nie ... trudno ,Nicole zdrowa aktywna pomiary ok Ale czym Sue martwie tez !!! Co teraz butelke musze wpakowac do torby ? Jakie mleko oni mi powiedza to ? Ciuchow nie mam tiny tylko od 56 !! Co teraz meza wyslac kupic tak ?

Nic się nie martw. W szpitalu na pewno ci wszystko powiedzą. Nie wiem jak jest u ciebie u mnie dawali mleko i ciuszki dawali szpitalne.

Ja urodziłam w 35t5d z tego co pamiętam, na usg dzien wczesniej była waga 2500 gr, a syn urodził sie 2170 gr, takze tym pomiarom nie mozna tak do konca ufac, ale 36-37 tc to juz spokojnie, nic sie złego nie powinno dziac :)

reklama
Do góry