reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wazy dzus 35t5d -2690 wiec nawet nawet JuZ tluscioszek ,oby za Tydz 36t5d okolo 200 gr przytyla to okolo 3 kg bedzue to super co ? JuZ niewiem jak Sue pocieszac [emoji33][emoji33][emoji30][emoji30]dobrze ze was mam I nie jestem sama ktora rodzi w 36t5d ...
Lile Ale ty i tak ok bo masz parke Ja generalnie sadzilam ze serio dotrwam do 38;(;, okazuje Sue ze nie ... trudno ,Nicole zdrowa aktywna pomiary ok Ale czym Sue martwie tez !!! Co teraz butelke musze wpakowac do torby ? Jakie mleko oni mi powiedza to ? Ciuchow nie mam tiny tylko od 56 !! Co teraz meza wyslac kupic tak ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Generalnie placze ;((, ok zdrowa jest Ale nie lubie takich nirspodzianek ,dobrze maz przyjedzue bo od wczoraj poludnia musial wricuc di pracy a dzus dopiero Po pracy ,czuje stres musze Sue przytulic !!!

Spokojnie. 37tydz to donoszona ciaza. Jesli lekarze tak zadecydowali to zaufaj im. Teraz musisz byc spokojna dla siebie i dla malej. Najwazniejsze ze z nia wszytsko dobrze, cala reszta jest bez znaczenia. Bedzie dobrze [emoji4]

Nieagatka ma rację, w 37 tygodniu ciąża już jest donoszona. Nie martw się, wszystko będzie ok! Jeśli chodzi o pokarm, to nie zawracaj sobie tym głowy, moja bratowa miała cc w 39tc, podali jej jakiś zastrzyk na laktację i nie było żadnego problemu z karmieniem małej, w koleżanka urodziła sn w terminie i mleka nie było, długo o nie walczyła. Nie ma reguły, podobno ważne jest nastawienie, bo produkcja mleka zaczyna się w głowie. Tzn. hormony stresu blokują laktację. Nastaw się, że żadne butelki nie będą potrzebne :)
Co do ubranek, to nie przewidzisz- Nicole może być długa i rozmiar 56 będzie ok. Do szpitala musisz mieć swoje ciuszki? Teraz staraj się nie denerwować, wszystkie tu trzymamy kciuki! :)

Wazy dzus 35t5d -2690 wiec nawet nawet JuZ tluscioszek ,oby za Tydz 36t5d okolo 200 gr przytyla to okolo 3 kg bedzue to super co ? JuZ niewiem jak Sue pocieszac [emoji33][emoji33][emoji30][emoji30]dobrze ze was mam I nie jestem sama ktora rodzi w 36t5d ...
Lile Ale ty i tak ok bo masz parke Ja generalnie sadzilam ze serio dotrwam do 38;(;, okazuje Sue ze nie ... trudno ,Nicole zdrowa aktywna pomiary ok Ale czym Sue martwie tez !!! Co teraz butelke musze wpakowac do torby ? Jakie mleko oni mi powiedza to ? Ciuchow nie mam tiny tylko od 56 !! Co teraz meza wyslac kupic tak ?

Nic się nie martw. W szpitalu na pewno ci wszystko powiedzą. Nie wiem jak jest u ciebie u mnie dawali mleko i ciuszki dawali szpitalne.

Ja urodziłam w 35t5d z tego co pamiętam, na usg dzien wczesniej była waga 2500 gr, a syn urodził sie 2170 gr, takze tym pomiarom nie mozna tak do konca ufac, ale 36-37 tc to juz spokojnie, nic sie złego nie powinno dziac :)

reklama
Do góry