reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny a mi się chyba sącza wody co wstanę to czuje jak mi ciurkiem leci to chyba to?
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]no chyba raczej rybko skoro mimowolnie ,choc Ja jak kichne to czesto popuszcze tez Ale to mocz ! Jedz do szpitala zbadac !!!i dawaj znac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
husann
Fanka BB :)
Jedz na IP i informuj nasDziewczyny a mi się chyba sącza wody co wstanę to czuje jak mi ciurkiem leci to chyba to?
Chlopaki to jeszcze nie czas
katharina203
Rybko...szybciutko na izbe...i jak tylko znajdziesz czas to pisz do nas...
Fiolek81
Straw dzieki. O to mi chodzilo ze sie bardzo meczy przy tych baczkach zle sie wyrazilam. To tak sprobuje jak piszesz.
Rybko mi wody chluply takim strumieniem ze cala lazienke zalalam i 4 pary gaci zmienialam zeby w miare wygladac i dojsc do gabinetu lekarskiego(ale to bylo po zalozeniu cewnika faleja) ale drugie wody z tzw bieguna polnocnego tez poszly w duzych ilosciach naraz. Nie wiem co Ci powiedziec. Ktory masz tc?
Rybko mi wody chluply takim strumieniem ze cala lazienke zalalam i 4 pary gaci zmienialam zeby w miare wygladac i dojsc do gabinetu lekarskiego(ale to bylo po zalozeniu cewnika faleja) ale drugie wody z tzw bieguna polnocnego tez poszly w duzych ilosciach naraz. Nie wiem co Ci powiedziec. Ktory masz tc?
Cześć. Przepraszam, że się wcinam, jestem z lutówek 2017. Trafiłam do was szukając informacji o monitorach oddechu, dużo wśród was użytkowniczek tego sprzętu. Jakbyście mogły napisać mi parę słów o przenośnym Snuza. Jak się sprawdza, czy dużo fałszywych alarmów, czy dziecku nie przeszkadza itp. ? Z góry dziękuje.
BeataWarszawa
Rybko,leć na IP. Lepiej dmuchać na zimne, a to trzeba sprawdzić.Dziewczyny a mi się chyba sącza wody co wstanę to czuje jak mi ciurkiem leci to chyba to?
Daj znać czy wszystko ok
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Rybko wody moga chlusnac w wielkiej ilosci, ale moze byc ich tez niewiele wiec lepiej dmuchac na zimne. Mi polozna mowila, ze od odejscia wod w ciagu 2h lepiej pokazac sie w szpitalu i niech to sprawdza...
Daj znac
Daj znac
reklama
husann
CzekamyJadę do szpitala dzwonilam do doktorka dam znać później