reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kate kciuki zaciśnięte, ja jadę na usg na godz.15, bardzo się denerwuję, brzuch mnie boli od stresu.

Aisha
trzymaj się cieplutko i leż jak najwięcej, najważniejsze, że malutka Madzia zdrowa jest. Ty już niedługo rodzisz:-)

Witajcie :)
Miałam popsuty komputer - ale już na bieżąco będę teraz - mam nowy sprzęcior :)
Aisha - dobrze że wszystko jest ok :biggrin2: U moich Maluchów też nie da się buźki zobaczyć - obaj leżą główkowo i się odwracają jak się USG robi....małe wstydziochy. Trzymajcie się ciepło w takim razie jeszcze parę tygodni w dwupaku :)
Kate i Madzialenak - trzymam kciuki za Wasze wizyty &&&&&&&&&&&

A co do ruchów - to ja jakoś późno poczułam - w okolicach 19t4d - i to z bliźniakami - ale mam oba łożyska z przodu więc tłumią trochę ruchy. A teraz szaleją już tak że brzuch na wszystkie strony chodzi...

Dziewczyny kciuki zacisniete za wasze dzisiejsze wizyty.

Kate- o ile sie nie myle, to chyba Ty pytalas o badania na cukrzyce. Ja dzis wlasnie mialam i pytalam pielegniarki czy robi sie standartowo czy jak sa wskazania. Robia jak jestes w grupie wyzszego ryzyka czyli w moim przypadku wiek powyzej 30 i tata jest cukrzykiem.

Tak sobie pomyslalam, ze moze sciagniemy z naszego zaprzyjaźnionego forum kto po in vitro pomysl z lista. dziewczyny maja liste kiedy wizyty i testowanie. My moze zrobimy liste kiedy usg polowkowe , genetyczne i oczywiscie daty porodu i mozna dopisac plec i imie dzieciatka.

Aisha będzie dobrze. Głowa do góry.
Kate trzymam kciuki za wizytę.
A teraz o mnie:)
Dziewczyny jestem po wizycie, maleństwo ma się dobrze. Ma 2,77 cm i serducho bije jak dzwon 170 uderzeń. Zdjęcie dostałam ale jakoś fatalnie wyszło i ledwo malucha widać. Ależ jestem szczęśliwa że wszystko dobrze. Mam wizytę na usg prenatalne na 11 kwietnia:)

reklama
Do góry