reklama
Tutaj[emoji6]
Pan bardzo szybko wysyla jak poprosisz. Mozesz zamowic smsem i za pobraniem.
Link do: Oryginalne krople Sab Simplex na kolkę u niemowląt.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Atena33
Fanka BB :)
Idę jutro po "żółwia"bo tak zastanawialam się nad nim bo koleżanki tez mi polecały. A co macie jeszcze z ziajki?
Ja płyn natluszczajacy do kąpieli i kupiłam maść pośladkową ale jeszcze jej nie używałam. Ogólnie kupilam jeszcze szampon i mydło z rozpędu jak weszłam do sklepu ziaja i dopiero w domu zobaczylam ze to od 3 miesiąca zycia [emoji4] ja bardzo lubie ziaje dla siebie i małej tez pasują kosmetykiIdę jutro po "żółwia"bo tak zastanawialam się nad nim bo koleżanki tez mi polecały. A co macie jeszcze z ziajki?
Sent from my LG-K350 using Forum BabyBoom mobile app
Fiolek81
A kolke to stwierdza pediatra, czy same dajecie kropelki? Moja o tych samych godzinach w nocy szaleje, nie placze non stop. Ale dopiero po karmieniu o 3 odpuszcza i usypia.
Wczoraj trzy razy skupkala sie luzno, balismy sie ze to cos powaznego a dzis narazie nic.
Oszaleje, w ciazy sie balam o wszystko. A teraz jeszcze gorzej.
Wczoraj trzy razy skupkala sie luzno, balismy sie ze to cos powaznego a dzis narazie nic.
Oszaleje, w ciazy sie balam o wszystko. A teraz jeszcze gorzej.
Jaki juz duzy [emoji7] ewelin czy mi się zdaje czy synek podobny do ciebie? W sumie mezowi sie nie przygladalam [emoji6]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
No wszyscy mówią ze do mnie podobnyJaki juz duzy [emoji7] ewelin czy mi się zdaje czy synek podobny do ciebie? W sumie mezowi sie nie przygladalam [emoji6]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nieagatka
Ewelin, ale masz juz mezczyzne w domu [emoji6] ile ma tygodni teraz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom