reklama
katharina203
Fanka BB :)
A jaka nazwa tego smoczka z aventu?To my mamy taki ksztalt z aventu. Maly tez go najlepiej lubi i po karmieniu zawsze musi go dostac na deser bo inaczej wrzeszczy[emoji1]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
husann
Ale ty juz chociaz zaczelas a ja nie. Ale w poniedzialek pojde kupie plyn do plukania bo proszek juz mam i wezme sie pranie. A na kiedy masz termin ????Ja dopiero zabrałam się za pranie i prasowanie a jeszcze przeprowadzka przede mna za tydzień Mi tez puchną nogi i dłonie wieczorami i rano Kręgosłup tez coraz bardziej daej o sobie znać a gdzie tu jeszcze do końca?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Husann rosnie jakub rosnie)), ja jeszcze msc tez ja zobscze a to wtedy bedzue 32 Tydz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
husann
U mnie nastepna wizyta to tez bedzie 32 tydz. Oj to mysle ze Kubus i twoja Nicola napewno po 2 kg beda miecHusann rosnie jakub rosnie)), ja jeszcze msc tez ja zobscze a to wtedy bedzue 32 Tydz
21 marzecAle ty juz chociaz zaczelas a ja nie. Ale w poniedzialek pojde kupie plyn do plukania bo proszek juz mam i wezme sie pranie. A na kiedy masz termin ????
Flandi
Dziewczyny ile dochodziłyście do pionu po cc? W sensie po ilu dniach mogłyście już swobodnie chodzić prosto [emoji6]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
U mnie nastepna wizyta to tez bedzie 32 tydz. Oj to mysle ze Kubus i twoja Nicola napewno po 2 kg beda miec
W 32 tc 2 kilosy to super chyva ,niewiem,nie znam Sue na przybieraniu wagi dzidzi w brzuszku ,Ale ja np 2600 mialam przy urodzeniu i 57 cm ( to byl 36 tc )
Tez chcialabym bardzo aby miala jak najwiecej tluszczyku
28/12 miala niecale 800 gr to byl 25t5d
Ja szybko przeszlam na 2. Ale moj maly szybko rosnie[emoji6]Dziewczyny czy wy jeszcze uzywacie pampersy 1 czy juz 2. Tak pytam bo jak by trafila sie promocja to nie wiem czy kupowac czy nie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja 1 ale jeszcze chwilka i przechodze na wiekszeDziewczyny czy wy jeszcze uzywacie pampersy 1 czy juz 2. Tak pytam bo jak by trafila sie promocja to nie wiem czy kupowac czy nie.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom