reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny nie poznaję własnego dziecka. Kupiłam dzisiaj inny smoczek z taką "sutkowa" końcówka i mam w domu anioła [emoji3] zasypiala z nim jak sie obudzila przy zmienianiu pieluchy zaczął się standardowy wrzask , dalam smoczka i cisza[emoji3] nie chciala oddac jak przyszlo do karmienia [emoji3] jestem chyba uratowana moze juz nie bedzie po kilka godzin przy piersi[emoji106]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie poznaję własnego dziecka. Kupiłam dzisiaj inny smoczek z taką "sutkowa" końcówka i mam w domu anioła [emoji3] zasypiala z nim jak sie obudzila przy zmienianiu pieluchy zaczął się standardowy wrzask , dalam smoczka i cisza[emoji3] nie chciala oddac jak przyszlo do karmienia [emoji3] jestem chyba uratowana moze juz nie bedzie po kilka godzin przy piersi[emoji106]

Jaka firma i model?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka firma i model?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w aptekach tylko canpol babies . zaplacilam chyba 6.50 [emoji3]
1484932650-aaaaaa.jpeg

Wrzuc fote, moze tez kupie bo moj dzis chce jesc co 2 godziny. Przetrzymuje do 2,5-3 i jak dorwie butle to je jakby tydzien nie jadl. Masakra, jakby ktos z boku spojrzal to by powiedzial ze glodze dziecko.
Tak je swoje piastki jak mu nie chce dac butli i wrzeszczy. I tak ciagnie te piastki jakby to byl cyc.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis wyniki tsh 1.14 i ft4 15.1 wiec chyba nadal zostane przy dawce leku 50;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ta historia sie ciagnie od przed ivf w czerwcu kiedy to bylo 3.1 ,teraz tsh 1.49, ft4 10.7 i dawka 100 oni chyva chca tsh do ponizej 1 zejsc ,w pn zapytam
Ale my Sue mamy ok caly czas silne,mala kopie coraz czesciej i mocniej
Dzieki za odp Ema;)

Ninius Tak tak pamietam my takie same nieplodnosc idiopatyczna.i na szczescie nam Sue udalo za 1 razem , i tak samo 3 dniowe podane ,oby takich wiele bylo jak my na innej stronie!!..
Super usg JuZ niedlugo ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wrzuc fote, moze tez kupie bo moj dzis chce jesc co 2 godziny. Przetrzymuje do 2,5-3 i jak dorwie butle to je jakby tydzien nie jadl. Masakra, jakby ktos z boku spojrzal to by powiedzial ze glodze dziecko.
Tak je swoje piastki jak mu nie chce dac butli i wrzeszczy. I tak ciagnie te piastki jakby to byl cyc.
1484936715-aaaaaa.jpeg

Mala go pokochała [emoji3]

Ja jeszcze czuje sie na silach chociaz juz jest mi ciezej i dzis zauwazylam ze mam wieksze stopy i odciskaja mi sie skarpetki bo jakos kapcie ciasne sie zrobily. Ale tez nie ma co porownywac ty nosisz 2 a ja 1. Mi od paru dni drentwieja nogi i mam od czasu do czasu bole krzyzowe. Kochana ale damy rade bo jak nie my to kto
Ja dopiero zabrałam się za pranie i prasowanie a jeszcze przeprowadzka przede mna za tydzień :( Mi tez puchną nogi i dłonie wieczorami i rano :( Kręgosłup tez coraz bardziej daej o sobie znać a gdzie tu jeszcze do końca?

To my mamy taki ksztalt z aventu. Maly tez go najlepiej lubi i po karmieniu zawsze musi go dostac na deser bo inaczej wrzeszczy[emoji1]

Ja właśnie dzisiaj mialam zamawiać taki z aventu i jakis z lovi ale rzucily mi sie w oko w aptece i wzielam na próbę. Spełniam tym marzenie swojego dziecka ma cycusia na wyłączność [emoji6] wreszcie bylo normalne karmienie , po 20 min na pierś i koniec a normalnie leżałabym teraz az do kapieli o 20:30

reklama
My juz po wizycie. A wiec Kubus odwrocil sie i jest juz ulozony glowka w dol co dalo sie juz odczuc. Wazy 1234 g nie dal sobie zrobic zdjecia bo buzke zakryl raczkami. Szyjka jeszcze dluga zamknieta 3.44 cm. Tylko zaczelo mi cisnienie skakac dzis mialam 157/97 i mam codziennie mierzyc. I moja waga tez poszla w gore 29 tc i +11 kg.

Do góry