reklama
Tez bym tak chciała ale nie zawsze sie udaje bo ona jak głodna to wsciekla. Dopiero raz byla piekna dluzsza kąpiel gdzie jej sie troche podobało.Ja myje przed jedzeniem. Nie placze wogole przed. Umyjemy go później karmi my i spanko.
Ja tez tak robię ale mama mowi mi ze powinnam jeszcze ukladac tak zeby lezala na tyle glowki . w pon mamy neurologa więc jego zapytam jeszcze
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Za nami średnia noc. Powiedzcie mi po czym poznajecie kolke? Mała praktycznie nie leży spokojnie oprocz czasu spania. A poza nim caly czas wierzga nogami i rekami jak szalona i dzis w nocy tak machala ze nie mogla spać. Brzuszek miekki nie placze ale przestaje dopiero po przystawieniu do piersi. Nie wiem czy to normalne
nieagatka
Fanka BB :)
Za nami średnia noc. Powiedzcie mi po czym poznajecie kolke? Mała praktycznie nie leży spokojnie oprocz czasu spania. A poza nim caly czas wierzga nogami i rekami jak szalona i dzis w nocy tak machala ze nie mogla spać. Brzuszek miekki nie placze ale przestaje dopiero po przystawieniu do piersi. Nie wiem czy to normalne
Probowalas ja ciasno owinac? Takie malenstwa nie kontroluja ruchow raczek i nozek i ten odruch odrzucania jest niezalezny od nich, czesto powodujac, ze sa niespokojne. I czasami wlasnie otulenie kocykiem, pieluszka czy wsadzenie w otulacz, tak zeby bylo ciasno i raczki nie "lataly" - pomaga i malucha uspokaja [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozkopywala sie. Teraz tez lezy i biegnie caly czas [emoji4]Probowalas ja ciasno owinac? Takie malenstwa nie kontroluja ruchow raczek i nozek i ten odruch odrzucania jest niezalezny od nich, czesto powodujac, ze sa niespokojne. I czasami wlasnie otulenie kocykiem, pieluszka czy wsadzenie w otulacz, tak zeby bylo ciasno i raczki nie "lataly" - pomaga i malucha uspokaja [emoji4]
Martka, przy kolce dziecko okropnie placze spina sie, podkurcza nozki. Na buzi robi sie czerwony jak burak.Za nami średnia noc. Powiedzcie mi po czym poznajecie kolke? Mała praktycznie nie leży spokojnie oprocz czasu spania. A poza nim caly czas wierzga nogami i rekami jak szalona i dzis w nocy tak machala ze nie mogla spać. Brzuszek miekki nie placze ale przestaje dopiero po przystawieniu do piersi. Nie wiem czy to normalne
Nawet jak spi, to w snie placze i sie spina, nie budzac sie przy tym bo jak przestanie bolec to dalej spi. Przynajmniej u mnie tak bylo, napewno bys poznala.
A to ze macha raczkami i nozkami, to chyba kazde dziecko tak macha[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzies wyczytalam ze dziecku nie mozna krepowac raczek, bo czesto jak sie krztusi to pomaga sobie raczkami i naturalny odruch jest taki ze raczki ida do gory.Probowalas ja ciasno owinac? Takie malenstwa nie kontroluja ruchow raczek i nozek i ten odruch odrzucania jest niezalezny od nich, czesto powodujac, ze sa niespokojne. I czasami wlasnie otulenie kocykiem, pieluszka czy wsadzenie w otulacz, tak zeby bylo ciasno i raczki nie "lataly" - pomaga i malucha uspokaja [emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
butterfly1331
Moderator
Gratuluję! Dużo zdrowia dla WasMala urodzila sie 3:59 cesarskie ciecie 2740 i 52cm napisze wiecej jak bede w stanie. Jest Cudem naszym