reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witajcie kobitki
Ja się śmiałam z M, bo kupił ostatnio papier toaletowy w kolorze zielonym, a ja się go pytam, jak ja mam dostrzec na tym plamkę krwi:wściekła/y: Zakazałam kupować kolorowych, mają być tylko białe.
Byłam dziś na wizycie u naczyniowca i mam sobie kupić rajstopy przeciwżylakowe dla kobiet w ciąży i w nich chodzić cały czas. Zanim zejdę rano z łóżka to je muszę już zakładać. Jak patrzałam na ceny to te lepszej firmy kosztują 340 zł:szok:

Madzielanek, Gotadora właśnie wiem że ten estrofen długo i nie mam pojęcia dlaczego.. w 10tc miałam estradiol prawie 4 tys. i powiedzial ze wysoki i mimo to utrzymam estrofen, A encorton stwierdzil ze skoro 'sama' sobie włączylam to pozostawi go tak jak reszte leków tez długo.. przeciez to steryd.. ale mam nadziej ze lekarz wie co robi

Misia super ze nie masz cukrzycy- ominie Cię ta męczarnia i powikłania! Ja juz schudłam 5kg i palce od igieł bolą :crazy: Jedzenie na czas, 6-7 posiłków dziennie, nigdzie swobodnie wyjść bo na czas jedzenie, no jest utrudnienie, ale wszystko dla Maluszków naszych! Ja chce poniedzialek- bede wiedziec czy z małą gorzej, czy lepiej i co z tą nerką! (i moją wątroba ALT wyszło mi 60, a norma do 35...i dlaczego???)

Aduś nie wiem czy to dobry pomysł, aby tak długo brać. Ja brałam metypred czyli steryd tak jak encorton do 11 tc tak samo estrofem. Wiem, że dziewczyny pisały, że estrofem źle wpływa na płeć męską.

Aduś bo mam żylaki. Miałam iść przed ciążą na zabieg, ale dziewczyna w pracy zaszła w ciążę i odmówiłam, a teraz ja jestem w ciąży i poszłam się lekarza zapytać co i jak. To usłyszałam:) Teraz rajstopki przez całą ciążę, a później zabieg:-) Jakże ja się cieszę.

Sony współczuję, najgorzej będzie latem chodzić w tych rajstopkach, ale jak mus to mus.

Misia całe szczęście, że nie masz cukrzycy.

Madzielanek ale mysle ze jakby mial którys z tych lekow mi zaszkodzic to lekarz kazal by juz odstawic.. chyba wie co robi. prowadzil i prowadzi duzo ciąż, a w Invikcie przy IVF pracuje juz dużo lat więc ma doswiadczenie... chyba nie narazal by mojego malucha jak by cos miało zaszkodzić :baffled: 16tc to niby przełom bo wtedy jest juz w pelni wytworzone lozysko.. a właśnie widze na Twoim suwaczki czy dziś Ci 'stuknął' Gratuluje !!!!:-D Ja tez juz chce :tak:

reklama
Aduś racja, musisz zaufać lekarzowi. No u mnie stuknął 16 tc :-) od jutra 17 :-) Nie wiem czy wczoraj i dzisiaj nie czułam po jednym razie ruchów. Nie wiem może sobie wkręcam, ale to było takie dziwne.

Do góry