reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiec na ktg cały czas skurcze ale 2 były wysokie. Przepływy ok wszystko jest dobrze. Non stop brzuch twardnieje. Kręgosłup boli ale od siedzenia. Dopiero o 16 położyli mnie na sali. Pobrali 5 probowek krwi. Teraz tylko czekanie na obchód. Wiem ze nospe mają mi podać i tyle do tej pory

Tequila widziałam ze chcesz się pozbyć fragminu, nie wiem jak będzie u ciebie ale my wszystkie po cc dzis dostalysmy fragmin w brzuch i na pewno dostaniemy zalecenia stosowania w domu więc moze jeszcze się wstrzymaj do swojego cc zeby nie musieć kupować w razie czego.

Ewelin trzymam kciuki żeby wszystko było ok;*

Wiec na ktg cały czas skurcze ale 2 były wysokie. Przepływy ok wszystko jest dobrze. Non stop brzuch twardnieje. Kręgosłup boli ale od siedzenia. Dopiero o 16 położyli mnie na sali. Pobrali 5 probowek krwi. Teraz tylko czekanie na obchód. Wiem ze nospe mają mi podać i tyle do tej pory
Najważniejsze że maluszek ma się dobrze i że już jesteś pod obserwacją, że w razie gdyby cokolwiek się działo jesteś pod opieką lekarzy którzy będą wiedzieć co robić :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tequila widziałam ze chcesz się pozbyć fragminu, nie wiem jak będzie u ciebie ale my wszystkie po cc dzis dostalysmy fragmin w brzuch i na pewno dostaniemy zalecenia stosowania w domu więc moze jeszcze się wstrzymaj do swojego cc zeby nie musieć kupować w razie czego.

Ewelin trzymam kciuki żeby wszystko było ok;*
O kurcze dzięki :-) nie pomyślałam że po cc może mi się przydać, wstrzymam się w takim razie póki co :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry