reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Wiec na ktg cały czas skurcze ale 2 były wysokie. Przepływy ok wszystko jest dobrze. Non stop brzuch twardnieje. Kręgosłup boli ale od siedzenia. Dopiero o 16 położyli mnie na sali. Pobrali 5 probowek krwi. Teraz tylko czekanie na obchód. Wiem ze nospe mają mi podać i tyle do tej pory
Tequila widziałam ze chcesz się pozbyć fragminu, nie wiem jak będzie u ciebie ale my wszystkie po cc dzis dostalysmy fragmin w brzuch i na pewno dostaniemy zalecenia stosowania w domu więc moze jeszcze się wstrzymaj do swojego cc zeby nie musieć kupować w razie czego.
Ewelin trzymam kciuki żeby wszystko było ok;*
Najważniejsze że maluszek ma się dobrze i że już jesteś pod obserwacją, że w razie gdyby cokolwiek się działo jesteś pod opieką lekarzy którzy będą wiedzieć co robić :-)Wiec na ktg cały czas skurcze ale 2 były wysokie. Przepływy ok wszystko jest dobrze. Non stop brzuch twardnieje. Kręgosłup boli ale od siedzenia. Dopiero o 16 położyli mnie na sali. Pobrali 5 probowek krwi. Teraz tylko czekanie na obchód. Wiem ze nospe mają mi podać i tyle do tej pory
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze dzięki :-) nie pomyślałam że po cc może mi się przydać, wstrzymam się w takim razie póki co :-)Tequila widziałam ze chcesz się pozbyć fragminu, nie wiem jak będzie u ciebie ale my wszystkie po cc dzis dostalysmy fragmin w brzuch i na pewno dostaniemy zalecenia stosowania w domu więc moze jeszcze się wstrzymaj do swojego cc zeby nie musieć kupować w razie czego.
Dziewczyny! Jestem po wizycie,wody mi odchodzą, jadę do szpitala,dziś lub jutro rano cc,strasznie się boję :-(
kasia_basia
Tequila wszystko będzie dobrze. Jesteś gotowa, Alan też. Głowa do góry[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kasia_basia
Nie zostawiajcie mnie samej w grudniu. Przecież jeszcze 10 grudnia nie ma a Wy już wszystkie rozpakowane.