reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja już po wizycie :) małej dzisiaj nie podglądaliśmy, bo w niedziele byłam w szpitalu bo przez prawie 3 dni mało się ruszała. Ktg wyszło wtedy idealnie, usg tez. A wczoraj po południu mieliśmy III prenatalne wiec była dokładnie prześwietlona. Wiec bez sensu robic 3 usg w ciągu 5 dni. Zmierzył tylko szyjkę i zobaczył szybko serducho. Co do wyników ketony w moczu mogą być bo wcześnie jadłam poprzedniego dnia ostatni posiłek i badania robione na czczo wiec to ok, d-dimery podwyższone tez ok- w ciąży maja prawo takie być. Crp będziemy kontrolować- mam zrobić usg jamy brzusznej,(szczególnie nerki) i pójść do dentysty. Zrobił tez wymaz, ale wg niego to może być błąd laboratorium bo wszystko wyglada ok. Następna wizyta 05.01.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewelin Kciukaski za was !!!!
Ja też się trochę stresuje, brzuch mi twardnieje. Jak leżę jest ok, ale jak wstaje to za chwilę już twardy :( dobrze, że jutro wizyta.

Ewelin trzymam kciuki, bedzie dobrze!

Natula to lez i odpoczywaj.
Wlasnie byl listonosz [emoji16] Zobacz co mam z Ali [emoji4]
89132fb30551263fdb866cab6c02e171.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry