reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martka dziś jest Wasz dzień!!!:) trzymam mocno kciuki ;) ;)

Dziewczyny a ja mam pytanie co sądzicie o łóżeczkach turystycznuch?! Wszystkie doświadczone mamy mnie na nie namawiają, a one mi się taaaaakie strasznie nie podobają!
Jak sama nazwa wskazuje łóżeczko turystyczne używa się podczas wyjazdów turystycznych a nie na codzień
Do użytku codziennego najlepsze jest drewniane, stabilne łóżeczko a na początku kosz lub kołyska

reklama
U nas sie nie sprawdzilo, mlody nie chcial w nim spac. Wyglad pomine milczeniem :p

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie one są obrzydliwe, no przepraszam ze tak dosłownie, moje znajome zachwalaja ze względu ze dziecko się nie podobija o szczebli......kurde a ja sobie myślę a jak my byliśmy małe to nie było takich łóżeczek i jakoś jesteśmy w jednym kawalku

No właśnie one są obrzydliwe, no przepraszam ze tak dosłownie, moje znajome zachwalaja ze względu ze dziecko się nie podobija o szczebli......kurde a ja sobie myślę a jak my byliśmy małe to nie było takich łóżeczek i jakoś jesteśmy w jednym kawalku

Drewniane lozeczko zawsze bedzie lepsze, pomijajac efekt estetyczny. A jak dzieckojuz bedzie wstawac czy raczkowac to taki "plastikowy" kojec sie sprawdza, bo jest bezpieczny i maluch moze tam swoje pierwsze akrobacje odstawiac :) Ale nie kupilabym lozeczka turystycznego dla noworodka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Duzo Sue zmienilo
Nie bylo tez kwasu foliowego a jakos zdrowe jestesmy .....;)

Martka powodzenia ,rowniez czekam !!! I sciskam piastki

Ja nie będę kupować turystycznego. Na początek Mam kosz mojrzesza do sypialni a później drewniane .Atena zgadzam się z Toba jesteśmy cale. Moja znajoma tez sie tak nakręciła na turystyczne i zaraz po skończeniu używania kosza przeszla na turystyczne (JAK MAŁA MIAŁA 3 MIESIĄCE) a Tera narzeka na kręgosłup, ze malą się ciężko wyciąga bo bardzo nisko leży.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kumpela mowi ze to Sue bardzo sprawdza przez 0-6 mscy ,potem corka zadypiala JuZ w normalnym lozku

A ja jeszcze niewiem co robic ;//
93ca9a37994141b0c6737438ff0da1d7.jpg
79deee3b55de4c839338e85a3ec013a8.jpg

reklama
Kasia_basia, podpowiedz mi proszę coś w sprawie ubranek dla wiosennego malucha- co się u Ciebie najbardziej sprawdziło? Dużo miałaś rzeczy z długim rękawem i z długimi nogawkami? Ja te ubranka wybieram trochę instynktownie. Wiem, że Mały nie będzie nosił polarowych śpiochów w maju, ale z długim rękawem na pewno coś się przyda, bo pogoda może być różna. Tylko jakie proporcje przyjąć - pół na pół? Niby pierdoła, ale nie chcę kupować zbędnych rzeczy.
Doradzicie coś?

Do góry