reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Jakie słodkościJuz w swoich ubrankach karmiłam nawet 2 na raz. panie b chwaliły i mnie idzieqczybki . ale.boli serio jak ciągną. glukozę miały niską i chciały mi dokarmiać ale po karmieniu zbadaly i była super wiec pozwoliły caky dzień być na piersi. zaraz kolejne karmienie i w końcu coś zjem po 2 dniach
katharina203
Fanka BB :)
Kochane ja juz po wizycie...maz zachwycony ze lzami w oczach...na 95% bedzie dziewczynka...corka jego marzenie...rozwija sie ksiazkowo...ale jest podobno dluga za rodzicami...
katharina203
Motylku pytalam o te uplawy...ogolnie normalne sa fizjologiczne w ciazy. Mowie ze raz mi galaretka wyleciala biała to mnie zbadala i okazalo ze zaczatki czegos niedobrego i dostalam globulki dopochwowe... wiec skontroluj na wizycie zeby nie bylo zadnych konsekwencji...
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kochane ja juz po wizycie...maz zachwycony ze lzami w oczach...na 95% bedzie dziewczynka...corka jego marzenie...rozwija sie ksiazkowo...ale jest podobno dluga za rodzicami...
Ja 9/12 dowiem Sue pewnie tez Sue rozplaczemy)))
U nas tez dlugaje ja 184cm ,maz 180)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kasia_basia
Dziewczyny pytacie o moje skurcze, przeszły. W nocy jeszcze trochę się działo bo pojawiły się te bolesne, ale przeszło i zasnęłam. Id rana spokój.
butterfly1331
Moderator
Dzięki, też poproszę, żeby mi to sprawdził. A pytałaś o te kłucia w pochwie?Motylku pytalam o te uplawy...ogolnie normalne sa fizjologiczne w ciazy. Mowie ze raz mi galaretka wyleciala biała to mnie zbadala i okazalo ze zaczatki czegos niedobrego i dostalam globulki dopochwowe... wiec skontroluj na wizycie zeby nie bylo zadnych konsekwencji...
I gratuluję córeczki
MartiniM
Ja dzieki Bogu nie mialam krzyzowych dlatego bylo tak kolorowoDziewczyny pytacie o moje skurcze, przeszły. W nocy jeszcze trochę się działo bo pojawiły się te bolesne, ale przeszło i zasnęłam. Id rana spokój.
reklama
katharina203
Klocia mowila ze to jest normalne...Dzięki, też poproszę, żeby mi to sprawdził. A pytałaś o te kłucia w pochwie?
I gratuluję córeczki
Dziekuje...