lile
Fanka BB :)
Kasia_basia - regularne i nie mijające po ciepłej kąpieli.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie sie wydaje ze mam dosc niski prog bolu, kombinowalam ile moglam zeby tylko miec cc, ale bezskutecznie. W kazdym razie jesli taki porod mialabym miec za kazdym razem to jeszcze ze 2 razy mogla bym rodzic. Dla mnie bylo gorsze chyba wyjmowanie pessaraPisanka, to może ja jednak też się zdecyduję. Po wczorajszych skurczach chyba nie dam rady urodzić sn. Bolało jak cholera.
Dawaj znać jak sytuacja, jak się czujesz. Karmiłaś je już?
Dostałaś jakieś leki przeciwbólowe? Może jeszcze trzymają dlatego nic nie czujesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie sie wydaje ze mam dosc niski prog bolu, kombinowalam ile moglam zeby tylko miec cc, ale bezskutecznie. W kazdym razie jesli taki porod mialabym miec za kazdym razem to jeszcze ze 2 razy mogla bym rodzic. Dla mnie bylo gorsze chyba wyjmowanie pessara