reklama
butterfly1331
Moderator
Mój mąż był niepocieszony, gdy to usłyszał No nic, czekamy dalej, może za dwa tygodnie coś się wyjaśni.U mnie do 20 tyg i drugich prenatalnych byl Tymon , ktory teraz jest Idą
butterfly1331
Moderator
Dziewczyny, pojawiły mi się dziś żółte upławy :-\ Któraś z Was miała taki problem? Nie wiem czy to na razie obserwować czy dzwonić do lekarza.
ewelin86
Fanka BB :)
A bierzesz luteine dopochwowo?Dziewczyny, pojawiły mi się dziś żółte upławy :-\ Któraś z Was miała taki problem? Nie wiem czy to na razie obserwować czy dzwonić do lekarza.
butterfly1331
Moderator
Nie, nic już nie biorę od miesiąca. Przed ciążą miałam tendencję do infekcji, ale teraz nic mnie nie piecze, nie swędzi etc.A bierzesz luteine dopochwowo?
ewelin86
Może to infekcja przy której tylko są upławy. Któreś dziewczyny brały coś na infekcję.Nie, nic już nie biorę od miesiąca. Przed ciążą miałam tendencję do infekcji, ale teraz nic mnie nie piecze, nie swędzi etc.
Poobserwuj a jak coś dzwon do dr może on powie co zastosowac
Flandi
Możesz mieć infekcję. Mi wyszła na wymazie, mimo, że w sumie nie miałam większych objawów poza właśnie upławami, które zwalałam na Lutinus. Dostałam maść, smaruję i tyle. W sumie nie wiem czy przeszło czy nieDziewczyny, pojawiły mi się dziś żółte upławy :-\ Któraś z Was miała taki problem? Nie wiem czy to na razie obserwować czy dzwonić do lekarza.
reklama