reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiecie co ja to się zastanawiam czy rozpoznam skurcze. Dużo moich znajomych nie czula skurczy i nawet położne były w szoku bo ktg je wykrywalo a one nie czuły.
I bądź tu mądrym

Wiecie co ja to się zastanawiam czy rozpoznam skurcze. Dużo moich znajomych nie czula skurczy i nawet położne były w szoku bo ktg je wykrywalo a one nie czuły.
I bądź tu mądrym

Mam dwie przyjaciolki, ktore rodzily ostatnio - obie na regularnych wizytach dowierzialy sie l rozwarciu i o skurczach, bo ich nie czuly. Obie odeslane do domu. Jak zaczela sie wlasciwa alcja porodowa i regularne skurcze - zadna z nich nie miala watpliwosci, ze to to. Podobno nie da sie tego z niczym pomyloc wiec spkojnie [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Znma tylko jeden pryzpadek gdzie dziewczyna spala podczas skurczy, rano sie obudzila, poszla do lazienki i musiala meza wolac bo juz glowka byla :)
Niestety zazwyczaj skurczy porodowych nie da sie przeoczyc..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I bądź tu mądrym
Jest to trudne do określenia niestety, czasem się wogóle ich nie czuje a ja np myślałam że to ruchy dziecka, teraz te skurcze 120 to już bolą i faktycznie trudno je pomylić ale takie do 60 to moim zdaniem są nie do odróżnienia

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry