reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiecie co ja to się zastanawiam czy rozpoznam skurcze. Dużo moich znajomych nie czula skurczy i nawet położne były w szoku bo ktg je wykrywalo a one nie czuły.
I bądź tu mądrym

Wiecie co ja to się zastanawiam czy rozpoznam skurcze. Dużo moich znajomych nie czula skurczy i nawet położne były w szoku bo ktg je wykrywalo a one nie czuły.
I bądź tu mądrym

Mam dwie przyjaciolki, ktore rodzily ostatnio - obie na regularnych wizytach dowierzialy sie l rozwarciu i o skurczach, bo ich nie czuly. Obie odeslane do domu. Jak zaczela sie wlasciwa alcja porodowa i regularne skurcze - zadna z nich nie miala watpliwosci, ze to to. Podobno nie da sie tego z niczym pomyloc wiec spkojnie [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Znma tylko jeden pryzpadek gdzie dziewczyna spala podczas skurczy, rano sie obudzila, poszla do lazienki i musiala meza wolac bo juz glowka byla :)
Niestety zazwyczaj skurczy porodowych nie da sie przeoczyc..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I bądź tu mądrym
Jest to trudne do określenia niestety, czasem się wogóle ich nie czuje a ja np myślałam że to ruchy dziecka, teraz te skurcze 120 to już bolą i faktycznie trudno je pomylić ale takie do 60 to moim zdaniem są nie do odróżnienia

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry