reklama
gosia321
Fanka BB :)
Uuu zaszaleli z kolacja
gosia321
A chleb gdzie zapomnieli
gosia321
BiedakuNo nie przyjechał...wkurzyłam się i jutro też go.nie chce widzieć ! A co! No chyba ze wyjdę to musi mnie odebrać bo 70 km do domua chodzic mam zakaz ! Wrrr najgorsze są noce. Niech to mija. Bo pekne
Pewnie poczol weekend bez zony w domu
A rodzice chociaz byli ??
pisanka89
Coś ty rodzice? W życiu. Koleżanka zaszła. A tak to sama siedzę cały dzień. A mąż tak jak mówisz wczoraj chlal. Dzisiaj leczył pewnie kaca i tyle...albo poprawil po wczorajszym. Nawet ze mną nie pisał zbytnio prócz na odwal. Nie wiem o cholerę mu chodzi. Jak 16 latek...Biedakuzrob mu awanture
Pewnie poczol weekend bez zony w domu
A rodzice chociaz byli ??
G
Gość
Gość
Pisanka wspolczuje, maz zachowuje sie jak 16latek. Az mi sie wierzyc nie chce ze do Ciebie nie przyjechal i pil wczoraj[emoji54]Coś ty rodzice? W życiu. Koleżanka zaszła. A tak to sama siedzę cały dzień. A mąż tak jak mówisz wczoraj chlal. Dzisiaj leczył pewnie kaca i tyle...albo poprawil po wczorajszym. Nawet ze mną nie pisał zbytnio prócz na odwal. Nie wiem o cholerę mu chodzi. Jak 16 latek...
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
Ale oczywiście jeszvze mi się oberwalo ze przesadzam jak zwykle....Pisanka wspolczuje, maz zachowuje sie jak 16latek. Az mi sie wierzyc nie chce ze do Ciebie nie przyjechal i pil wczoraj[emoji54]
G
Gość
Gość
To maz przesadza. Zona z blizniakami w ciazy i jeszcze w szpitalu. Powinien codziennie u Was byc! Niech sie wstydzi!Ale oczywiście jeszvze mi się oberwalo ze przesadzam jak zwykle....
Zal mi Cie kochana:*
reklama
gosia321
To jednak nasi faceci maja wiele wspolnegoCoś ty rodzice? W życiu. Koleżanka zaszła. A tak to sama siedzę cały dzień. A mąż tak jak mówisz wczoraj chlal. Dzisiaj leczył pewnie kaca i tyle...albo poprawil po wczorajszym. Nawet ze mną nie pisał zbytnio prócz na odwal. Nie wiem o cholerę mu chodzi. Jak 16 latek...
Moj wczoraj tez sie bawil a dzis zdycha taki o to weekend tylko ze ja jestem w domu a nie w szpitalu ale ja wiem czy to lepiej tylko sie nawkurwialam