reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziękuje dziewczyny :-)

Miliaa słyszałam najpierw jednego malucha, a potem drugiego, nie razem - dr zbliża usg do maluszka i wtedy słychać. Niedługo wstawie na mój pamiętnik to dam znać - będzie można posłuchać :-)

Kate tak mi przykro,że się martwisz. Ja nigdy nie miałam czegoś takiego, więc nie potrafię nic poradzić, ale dostałaś leki i one na pewno pomogą, nie martw się

ps. Miliaa już wstawiłam, można posłuchać :-)

http://dorota.mvt.pl/bable/bable/4_marca.html

Ostatnia edycja:
reklama
Misia ubranko wizytowe jest bombowe :-)

Kate nie martw się, furagin rozprawi się w mig z tymi bakteriami.

Gotadora gratuluję dwóch silnych maluszków :-), czekamy na uaktualnienie Twojej stronki.

Coleta cieszę się, że Twoje wyniki są w porządku. Udanej dzisiejszej wizyty. Czekamy na relacje. Kciuki zaciśnięte &&&&

Miłego dnia dziewczyny.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki.

Kate furagin to dobry lek. Na pewno pomoże. Poczekaj trochę i zrób badania ponownie,

Gotadora "nasz" lekarz jest tam powszechnie znany, lubiany i ceniony. Dzwon z samego rana sie umowić. Babeczka odbiera ok 8.30 telefony ale te na komorke.

Gotadora....damn! nie moge otworzyc...cos mi nie idzie, ale bede probowala dalej, moze musze jakis program sciagnac:tak:
madzialenak...tak kochanie, jutro o 15 wizytka...boje sie jak cholera, bo ostatnio jakies glupie czarne mysli kraza mi po glowie, niby czuje sie znakomicie...od kilku dni chyba czuje ruchy...a jakos nie wiem co sie dzieje...chyba mnie porypalo...;-):-)

jutro trzymajcie kciuki tez za moje wyniki ft4! bo moze juz jutro dr odstawi mi euthyrox, na co nie powiem, bardzo licze:tak:

aaaa!! no i dzis swieto, przytylam 1 kg!!! weszlo mi w koncu 57!!:-D

Dziewczyny polecam robic badanie moczu na posiew, u mnie wyniki moczu ogolnego byly w normie i dwoch lekarzy u ktorych bylam na moje pytanie czy zrobic mocz na posiew zaprzeczali. Mowili, ze bakterie sa zawsze, bo mocz nie jest jalowy. Ja i tak sie uparlam, ze zrobie dla wlasnego spokoju i wyszlo mi, ze wyhodowali u mnie bakterie e. Coli (10)4 norma jest (10)3..

reklama
Do góry