reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nikaaa to chyba w szpitalu leżała jak miała za dużo wód. Tak mi się coś kojarzy. A co dr mówił?
No właśnie, muszę do niej napisać, tyle że ona leżała już chyba na końcówce ciąży...
Na razie powiedziała tylko tyle że jest dużo i będziemy kontrolować co się dzieje ,nie potrzebnie czytałam o tym bo się tylko zestresowałam i teraz cały czas myślę o tym

reklama
Ja mam dwa, w razie czego dokupię ale nie sądzę by była potrzeba
Jakie zamówiłaś?Pochwal się :)
Takie
1477339215431.jpg
1477339219088.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477339215431.jpg
    1477339215431.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 213
  • 1477339219088.jpg
    1477339219088.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 215
Ja też dziś miałam trzecie prenatalne. Szyjka jest mega długa 41mm. Ale niepokoi waga dzidzi: 1,5 kg. Muszę teraz chodzić częściej żeby sprawdzać jak rośnie. Póki co rokuje na max 3,2 kg w terminie porodu. To mało, poprzednia córka miała 4kg i my jesteśmy duzi.

Nie niestety mogę nie pójść na kwalifikacje bo będę pewnie w Lublinie w szpitalu :/ gin mówi żeby chociaż te 2 tyg pp sterydach wytrzymać. Dziewczyny głowami w dol. Napieraja mocno boli mnie krocze. Pachwiny tak ze nie mam siły nogi podnieść. I do tego nogi w zoladku refluks całymi dniami i nocami ale dam rade.jakos :) zaluje tylko.tej warszawy chyba ze uda mi.się. przesunąć wizyte

reklama
Pisanka, nie martw się dotrwałaś już do bezpiecznego etapu. Mogą przychodzić na świat. Choć wiadomo, że im dłużej wytrzymasz tym lepiej dla całej Waszej trójki.

Do góry