reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej. Ja farbowalam włosy kilka dni temu podwójnie bo niestety farba nie chciała się przyjąć. Miałam. Rozjasniane koncowki a górę przyciemnioną. Tez się balam ale bardziej chodzi by nie wdychac. A myślę że gorsza chemię jemy i wdychamy. A napewno te co pala w ciazy. Wiec jeżeli farbowanie to nie co tydzień a myślę tak jak u mnie raz na rok nie zaszkodzi :)
Dzisiaj byłam u ortopedy dostałam zaświadczenie z rozpoznaniem i celem jako wskazanie do cc. Mam nadzieje ze to straczy :/ I nie będę miała przypalu na zelaznej przy kwalifikacji. Ginekolog o 19
... czuje się dobrze jedynie ciśnienie mi szwankuje bo ze 110/55 miałam w weekend 137/75 ale zobaczymy powoli spada..dzisiaj 131/70 ale i tak jak na mnie mega wysokie
Pisanka z tym cisnieniem ja Ci nie pomogę, bo nic nie wiem. Ale może Martini coś podpowie, bo ona z tego co pamiętam miała wysokie.
Dziewczyny a może Wy wiecie cis o ciśnieniu?

Pisanka z tym cisnieniem ja Ci nie pomogę, bo nic nie wiem. Ale może Martini coś podpowie, bo ona z tego co pamiętam miała wysokie.
Dziewczyny a może Wy wiecie cis o ciśnieniu?
Ja biorę tabletki na ciśnienie, codziennie mierze trzy razy, kardiolog powiedziala ze niebezpieczne robi sie kiedy przewyższa 140/90 i puls ponad 100. Powinno sie kontrolować obrzęki zeby nie wystąpiło zatrucie ciążowe. Ja na początku ciąży miałam obrzęki nóg i na kazdej wizycie spore ciśnienie dlatego dostalam tabletki i skierowanie do kardiologa. Na szczęście obrzeki ustapily jak zaczelam jesc mięso a ciśnienie jest w normie.

reklama
Do góry