reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a jak to jest z farbowaniem wlosow...w ok 16tc chcialabym isc do fryzjera i zrobic sobie refleksy. Tylko to pewnie wymaga jakiegos odbarwienia...myslicie ze mozna czy dla zdrowia dziecka lepiej zrezygnowac?

Pogadaj z fryzjerem, żeby było bezpiecznie. Dobre farby nie są szkodliwe, tylko ważne żebyś miała sprawdzony i pewny salon. Ja się wzbraniałam długo ale za 2 tygodnie już idę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Flandi mi napicie zimnego mleka pomagało. Ale musiałam jednak na rennie sie przerzucic. Z tego co na necie czytałam to migdały i suszone morele pomagają. A jak Cię w nocy dopadnie to jak najwyżej głowe musisz mieć. Ewentualnie w pozycji pół leżącej. Szybko przechodzi :)

Będę próbować wszystkiego ;) wczoraj na szczęście migdały pomogły.

Dziewczyny ja krótko i sobie... Czekam na obchód widzę wyniki morfologii i są niezbyt dużo podwyższonych lub zanizonych z moczem to samo a Crp wyrypalo 17.5
Wczoraj było luz a dziś w nocy raz kibelek i rano też. Wyników kału jeszcze nie mam.

Martini wytrzymaj jeszcze trochę [emoji8] wiem że łatwo Ci nie jest ale na pewno dasz radę!

Hej. Ja farbowalam włosy kilka dni temu podwójnie bo niestety farba nie chciała się przyjąć. Miałam. Rozjasniane koncowki a górę przyciemnioną. Tez się balam ale bardziej chodzi by nie wdychac. A myślę że gorsza chemię jemy i wdychamy. A napewno te co pala w ciazy. Wiec jeżeli farbowanie to nie co tydzień a myślę tak jak u mnie raz na rok nie zaszkodzi :)
Dzisiaj byłam u ortopedy dostałam zaświadczenie z rozpoznaniem i celem jako wskazanie do cc. Mam nadzieje ze to straczy :/ I nie będę miała przypalu na zelaznej przy kwalifikacji. Ginekolog o 19
... czuje się dobrze jedynie ciśnienie mi szwankuje bo ze 110/55 miałam w weekend 137/75 ale zobaczymy powoli spada..dzisiaj 131/70 ale i tak jak na mnie mega wysokie

Ostatnia edycja:
Jestem podłączona pod ktg. Zdjeli mi pessar wręcz sie darlam było gorsze niż zakładanie. Z usg jamy brzucha wyszło ze prawa nerka zastój ale chyba przez dziecko i kamyk...po ktg idę na oddział do swojego lekarza bo chciał żebym po badaniu przyszła powiedziala co i jak i będziemy myśleć. Aaa no i wielki grzyb od pessara.

Jestem podłączona pod ktg. Zdjeli mi pessar wręcz sie darlam było gorsze niż zakładanie. Z usg jamy brzucha wyszło ze prawa nerka zastój ale chyba przez dziecko i kamyk...po ktg idę na oddział do swojego lekarza bo chciał żebym po badaniu przyszła powiedziala co i jak i będziemy myśleć. Aaa no i wielki grzyb od pessara.
Martini, to Ci sie na koniec narobilo[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry