reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a jak to jest z farbowaniem wlosow...w ok 16tc chcialabym isc do fryzjera i zrobic sobie refleksy. Tylko to pewnie wymaga jakiegos odbarwienia...myslicie ze mozna czy dla zdrowia dziecka lepiej zrezygnowac?
Katharina, ile ludzi tyle opini.
Ja akurat boje sie farbowac, inne dziewczyny farbowaly. Decyzja nalezy do Ciebie.
Jak juz chcesz cis robic, to bezpiecznymi farbami i w dobrym salonie gdzie je maja[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Katharina - idz i farbuj, tylko pewnie dostaniesz delikatniejsza farbe i tyle :-).
Strawbelka - z tymi fitoestrogenami to jest urban myth. Soja ma najwiecej fitoestrogenow a azjaci jakos problemow z plodnoscia nie maja. Na tej samej zasadzie ma szkodzic zazywanie luteiny i duphastonu ponoc. ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Katharina - idz i farbuj, tylko pewnie dostaniesz delikatniejsza farbe i tyle :-).
Strawbelka - z tymi fitoestrogenami to jest urban myth. Soja ma najwiecej fitoestrogenow a azjaci jakos problemow z plodnoscia nie maja. Na tej samej zasadzie ma szkodzic zazywanie luteiny i duphastonu ponoc. ;)

Iile, tak nam mowila, ja badan na tym nie robilam. Sluszna uwaga co do soji.
A duphaston moze szkodzic spadziectwem i to duzo lekarzy mowi. Oczywiscie u 1000 pacjentek moze nic nie byc, a u jednej bedzie.

Swoja droga ja co miesiac dostaje do zyly mleczko sojowe, no ale bez tego w ciazy bym nie byla.

Swoje droga, ostatnio trafilam na calkiem spoko profil na fb - mamaginekolog czy jakos tak. Babka opowiada co mozna a czego nie, co jest wzne co olac itd - wszystko podane w formie a'la wiem co jem. Sprawdzilam kobietke, faktycznie jest bardzo polecanym ginem, wiec zakladam ze wie co mowi.

Swoje droga, ostatnio trafilam na calkiem spoko profil na fb - mamaginekolog czy jakos tak. Babka opowiada co mozna a czego nie, co jest wzne co olac itd - wszystko podane w formie a'la wiem co jem. Sprawdzilam kobietke, faktycznie jest bardzo polecanym ginem, wiec zakladam ze wie co mowi.

Daj linka, poczytam jak mozna wejsc bez konta, bo nie mam profilu na fb[emoji6]
Moze pisze cos wiecej co pozniej sie przyda.

Dziewczyny a jak to jest z farbowaniem wlosow...w ok 16tc chcialabym isc do fryzjera i zrobic sobie refleksy. Tylko to pewnie wymaga jakiegos odbarwienia...myslicie ze mozna czy dla zdrowia dziecka lepiej zrezygnowac?
Ja farbowalam w 14 tc a później tydzień przed porodem. Dostałam przyzwolenie lekarza.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam jej profil!!!
Babeczka jest mega,ma niestandardowe poglądy,ogromną wiedzę i chyba jeszcze większe zaufanie wśród pacjentek

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry