reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój kot mnie też fascynuje nieustannie. Pies jak pies :-) Ale ten kot! :-) Spodziewam się, że spodoba mu się kołyska ;-)
Zbieram siły, bo mam w domu zebranie kancelarii - na szczęście nasza kanc. to same kobiety, w tym dwie w ciąży, więc rozumieją, że zebranie musi się odbyć u mnie w sypialni :-)

reklama
Lekarz powiedzial, ze mam odstawic luteine i brac tylko jedna tabletke duphastonu dziennie, co o tym myslicie? Ja boje sie tak wszystko praktycznie odstawic. Dzisiaj 12sty tydzien i szosty dzien.

Kate...ja jeszcze biore lutinus dopochwowo 3xdziennie i duphaston 2tabl dziennie...
z duphastonu schodze z 6 tabl dziennie teraz juz biore 2
lutinus tez stopniowo mam odstawiac, po tabl dziennie
ale narazie jakos progesteron boje sie odstawic...chce brac do polowy ciazy

Kate to chyba za wcześnie. Ja odstawiam stopniowo. Luteinę mam brać przez 2 tygodnie 3*2 tabletki a później kolejne 2 tygodnie 2*2 tabletki. Doktor powiedział, że dopiero po 18 tygodniu spada diametralnie ryzyko poronienia.

Ja całe życie miałam psa w domu. Niestety po ślubie mamy małe mieszkanko i nie ma gdzie futrzaka trzymać więc rybki mamy. Ale jak tylko dom wybudujemy to od razu psa.

reklama
Ja też na bujaczek- kupiłam wczoraj, czekam aż przyślą:-D Dziś miły dzień, słonko świeci- miłego kochane!

Marcysiowa- no ja też bez psa bym nie mogła, mimo, że często nie chce się wychodzić :p Może z czasem przeniesiemy się do domu po dziadkach męża i wtedy będzie łatwiej, bo teraz 3 piętro!
Kate tez schodziłam stopniowo, a dosłownie jak odstawiłam całkiem, to po 3 dniach miałam usg, więc sprawdzili jak reakcja organizmu na to itd.
Misia też czasem zauważę to cholerstwo w łazience, jak się tego wyzbyć???? No chyba, że Ty trzymasz je w akwarium :p

Ostatnia edycja:
Do góry