G
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Ostatnio je oglądałam i zastanawiałam się czy kupowaćWstawie Wam fotke, zebyscie oko nacieszyly[emoji12]Zobacz załącznik 777566
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
lile
Ryzyka korygowane z usg w okolicach 1:3000 mąż zabronił mi pappa robić
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Powiem Wam, że mój Mały do tej pory był spokojny. Brak kopniakow ruszania się. Ale teraz już daje o sobie znać
Trochę się bałam ze nie daje znaku dziś. A rano zawsze mbie budził jak jyz była pora śniadania chyba teraz bd się ukaktywnual w nocy nocny marek będzie jak tatuś
Trochę się bałam ze nie daje znaku dziś. A rano zawsze mbie budził jak jyz była pora śniadania chyba teraz bd się ukaktywnual w nocy nocny marek będzie jak tatuś
G
Gość
Gość
Kupowac [emoji1]Ostatnio je oglądałam i zastanawiałam się czy kupować
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
I chyba tak zrobię jak będę w galerii
Cześć dziewczyny Mam pytanie, czy któraś z Was miała plamienia kilka godzin po transferze i dnia następnego ( czyli 1dpt ) ? Ja tak miałam, trochę się wystraszyłam, ale na innym wątku dziewczyny już mnie trochę uspokoiły, że może uszkodzili mi jakieś naczynko czy coś takiego.
Lekarz mnie uprzedzał, że mogę plamić dzień lub dwa po transferze i żeby się nie martwić, ale nie było plamień.Cześć dziewczyny Mam pytanie, czy któraś z Was miała plamienia kilka godzin po transferze i dnia następnego ( czyli 1dpt ) ? Ja tak miałam, trochę się wystraszyłam, ale na innym wątku dziewczyny już mnie trochę uspokoiły, że może uszkodzili mi jakieś naczynko czy coś takiego.
Kupować my też je mamy, są superOstatnio je oglądałam i zastanawiałam się czy kupować
reklama
Flandi
Ostatnio je oglądałam i zastanawiałam się czy kupować
Kupuj kupuj chyba wszystkie je mamy albo będziemy mieć [emoji12]