My dzisiaj pierwszą wizytę zaliczyliśmy w sklepie budowlanym, farba "szara poświata" z duluxa zakupiona, tata przyjedzie mi przenieść gniazdko na inna ścianę, w przyszlym tygodniu mamy juz miec szafę w zabudowie więc juz trzeba będzie pomalować. Najgorsze, ze ja czekam juz ponad miesiąc na zgodę ze spółdzielni na wyburzenie ściany, a oni mają mnie gdzieś i wszystko stoi przez to, gładź, płytki, zamurowanie jednych drzwi. Pozbyłam się części mebli i siedzę w kartonach, burdel nie z tej ziemi, a czas ucieka
reklama
Ja uwielbiam trzy kołowe, kwestia wprawy w prowadzeniuSlyszalam od kogos ze wozki z 3 kolami nie sprawdzaja sie za dobrze, ale ja nie praktykowalam wiec w 100 % nie potwierdze.
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko zależy od terenu w jakim będziesz użytkować wózek, do miasta pianki wystarczą ale do lasu i na nierówne powierzchnie pompowaneA powiedzcie mi jeszcze kola piankowe czy pompowane?
Heh ale Wam truje od wczoraj, juz pewnie czytac nie mozecie[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Piankowe koła są w wózkach miejskich,na chodniki i alejki w parkuCzyli to dla mnie tak?
A te kola piankowe to na co sa? W jaki teren?
Ja kupuje newbornI nikt juz nie wie ile cm ma stopka noworodka? To jak kupujecie skarpetki?
No chyba ze wszyscy maja juz dosc moich pytan[emoji12]
G
Gość
Gość
No w koncu mi ktos wytlumaczyl. Bo mi to trzeba jak krowie na granicy[emoji12]Piankowe koła są w wózkach miejskich,na chodniki i alejki w parku
10/12 :-)Tequila Ty kupowalas skarpetki w hm. Jaki masz rozmiar???
G
Gość
Gość
Na wszystkich w hm bylo newborn. Tych w rozmiarze 10-12. 13-15. Itp i nic innego tam nie pisze.
Na mnie zawsze możesz liczyćNo w koncu mi ktos wytlumaczyl. Bo mi to trzeba jak krowie na granicy[emoji12]
reklama
G
Gość
Gość
Bog zaplac[emoji4]
Czyli na wieksze nie wymieniac? Bo one takie maciupkie sa.