ewelin86
Fanka BB :)
Ja bym nie wymieniała, ewentualnie 1 pare mniejszych bym kupiła. Bo ciężko ocenic jaką stópkę będzie miało po urodzeniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie wymieniała, ewentualnie 1 pare mniejszych bym kupiła. Bo ciężko ocenic jaką stópkę będzie miało po urodzeniu
I nikt juz nie wie ile cm ma stopka noworodka? To jak kupujecie skarpetki?
No chyba ze wszyscy maja juz dosc moich pytan[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mała na ostatnim usg miala stopę 6,68 pieknie pokazała ale to moze być po ojcu bo on ma kajaki więc ja na pewno muszę mieć większeDziewczyny pytanie z innej polki.
Skarpetki dla noworodka jaki rozmiar? Kupilam w hm 10-12. Po zmierzeniu cm stopka ma 6cm bez rozciagniecia.
Wymienic na wieksze?
Jakie stopki ma noworodek???
Widzę że tylko ja mam pod górkę z remontem :-( na drzwi czekam 10 tyg a na blat kuchenny aż 8 tyg :-/ masakraHej [emoji5] dziewczynki
Wczoraj już mi się humor poprawił po południu remont rusza za tydz i na szczęście nie musimy zmieniać instalacji elektrycznej jak się okazuje tylko musimy kontakt na drugą stronę przełożyć no i malowanie
A ja leżę dziś w łóżku[emoji14]obiad ugotowany wiec mam dziś spokój
No właśnie w tym rzecz, że też dostała i nie wiem jaki rozmiarJa na razie dostałam jeden 3pak z h&m, ale zabij mnie nie wiem jaki rozmiar [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie masz tam rozmiaru, bo w hm sa rozmiary podane.Ja na razie dostałam jeden 3pak z h&m, ale zabij mnie nie wiem jaki rozmiar [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja Ci powiem, że u koleżanki w klatce sąsiedzi czekaja na drzwi do pokoi od sierpniaWidzę że tylko ja mam pod górkę z remontem :-( na drzwi czekam 10 tyg a na blat kuchenny aż 8 tyg :-/ masakra
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 3 kołowy oczywiście czwórka jest brzydka koła pompowane z tyłu z przodu piankaPojechalam zobaczyc x ridera. Jak sie okazalo to robia je u nas w miescie[emoji12]
A teraz zostaje albo Twoj( tylko troche sie boje po tych opiniach, obawiam sie tej spacerowki, bo duzo dziewczyn pisze ze to nieporozumienie. I o co chodzi z produkcja, bo one sa w Chinach robione? No i ta gwarancja dozywotnia czy 2 letnia? Bo pisza ze 2 lata)
Drugi to MUTSY, przypadkiem go zobaczylam i strasznie nam sie spodobal. Fajny zwrotny, fajnie sie sklada i mimo ciemnych kolorow bardzo nam sie podoba. Tylko musze poczytac opinie.
Wiec wozkow juz nie szukam, kupie cos z tych dwoch. Tylko spacerowke nowa( boje sie uzywanej) a gondole uzywana.
Tequila, a Ty masz ten na 3 kolach? Bo jest jeszcze na 4. Kola masz pompowane? Bo nie zwrocilam uwagi w sklepie.
Te mutsy nie maja pompowanych kol i tu wlasnie sie zastanawiam.