reklama
G
Gość
Gość
Fotelik kupuje uzywany. Nie wiem czemu musi byc nowy.Dobrą opcją jest też kupno spacerówki i dokupienie gondoli bo gondolki nawet za 200 zł już znajdziesz, no a fotelik wiadomo nowy także to inny temat
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ze względu bezpieczeństwa!Fotelik kupuje uzywany. Nie wiem czemu musi byc nowy.
Nawet jeśli po foteliku nie widać że jest po wypadku to mogło w nim dojść do mikro urazów i już nie spełnia swojej funkcji ,a kupując fotelik używany nie wiesz czy brał udział w wypadku czy choćby stłuczce
W życiu nie kupilabym używanego fotelika chyba że od kogoś znajomego/rodziny gdzie miałabym 100% pewności co do jego historii
G
Gość
Gość
Dziewczyny a Wy wszystkie macie nowe fotelik?
Sprzedawca chyba mnie nie oszuka co do bezwypadkowosci.
Flandi
Fanka BB :)
Dziewczyny a Wy wszystkie macie nowe fotelik?
Strawbelka to tak jak z autami.. Każdy Ci powie że bezwypadkowy a realia są jakie są.. Ja z fotelikami nie będę ryzykować i tu zgadzam się z TeQuilą - mikropęknięć nie zobaczysz..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Ok. Dzieki za rade. Myslalam ze jak jest poeypadkowy to widac.Strawbelka to tak jak z autami.. Każdy Ci powie że bezwypadkowy a realia są jakie są.. Ja z fotelikami nie będę ryzykować i tu zgadzam się z TeQuilą - mikropęknięć nie zobaczysz..
MartiniM
Ja mam uzywany , ale to od szwagierki i wiem na 100% ze sie nic nie stalo. Tylko prawde mowiac myslalam ze nawet jakies mikropekniecia nie maja na nic wplywu no ale....Dziewczyny a Wy wszystkie macie nowe fotelik?
G
Gość
Gość
No wlasnie ja tez tak myslalam. Dlatego od poczatku sie nastawialam ze kupie uzywany. Myslalam ze jak bedzie powypadkowy to przeciez bedzie to widac.Ja mam uzywany , ale to od szwagierki i wiem na 100% ze sie nic nie stalo. Tylko prawde mowiac myslalam ze nawet jakies mikropekniecia nie maja na nic wplywu no ale....
No to teraz kupie nowy.
lile
ja pewno wózek używany, ciuszki prawdopodobnie też, ale fotelik na 100% nowy i porządny, pewnie maxi cosi cabrio.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
Gość
Gość
A x lander city?Tani nie jest, ale przy pierwszym mialam jefo poprzednika - xlander xa i to byl wozek nie do zdarcia :-) wciagalam go z cala zawartoscia po schodach, wozilam w nim zakupy, mlodego + dziecko kolezanki (starsze o rok) i nic mu nie bylo :-)
Ktory lepszy? Ten czy ten co Ty pisalas?