reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

hehe, z tymi suplementami to moj dr jest bardziej na luzie "cos z kwasem foliowym, albo folik albo jakis zestaw - jak bedzie z DHA to super" - wiec biore co mi w oko wpadnie, one prawie to samo maja wszystkie :D

reklama
Dobry wieczór :)
Pochwale się czapkami. Moje pierwsze ever :) niestety stwierdzam że późno się wzięłam za szycie bo pół h posiedze i cały dzień bol żeber a bobasek kopie juz pod cyckami wiec żołądek mam chyba gdzieś na miejscu serca...nie wiem jak to będzie z prasowaniem. Mimo że każdy mówi ze mam brzuch malutki to jednak czuje wszystko scisniete w srodku a kopia jak szalone :)
IMG_20160922_192411.jpg

Załączniki

• IMG_20160922_192411.jpg
    IMG_20160922_192411.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 291
Dobry wieczór :)
Pochwale się czapkami. Moje pierwsze ever :) niestety stwierdzam że późno się wzięłam za szycie bo pół h posiedze i cały dzień bol żeber a bobasek kopie juz pod cyckami wiec żołądek mam chyba gdzieś na miejscu serca...nie wiem jak to będzie z prasowaniem. Mimo że każdy mówi ze mam brzuch malutki to jednak czuje wszystko scisniete w srodku a kopia jak szalone :) Zobacz załącznik 774419
Pisanka, to Ty taka zdolna jestes[emoji50]
Czapki szylas w calosci? Czy tylko pompony?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pisanka, to Ty taka zdolna jestes[emoji50]
Czapki szylas w calosci? Czy tylko pompony?

W całości :) e tam zdolniacha :D maszyna kurzy się 3 lata to kupiłam trochę materiału na 10 czapek za.9 zł :D i będę próbowała a czapeczki dwustronne ale bardzuej mi leży taka wersja wiec doszylam pompony. W nast tyg kupie materiały na kocyki zobaczyny co mi wyjdzie. Wychodzi o wiele taniej kasa się kończy to trzeba sobie radzić :)
20160922_191510.jpg

Załączniki

• 20160922_191510.jpg
    20160922_191510.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 288
W całości :) e tam zdolniacha :D maszyna kurzy się 3 lata to kupiłam trochę materiału na 10 czapek za.9 zł :D i będę próbowała a czapeczki dwustronne ale bardzuej mi leży taka wersja wiec doszylam pompony. W nast tyg kupie materiały na kocyki zobaczyny co mi wyjdzie. Wychodzi o wiele taniej kasa się kończy to trzeba sobie radzić :)
Zobacz załącznik 774424
Pisanko piekne sa!!!
Moglabys sprzedawac[emoji6]

Dziewczyny biore femibion natal 1 i mam takie pytanko czy moge np przez 7 dni nie brac czy nic nie bedzie. Bo tak sie zastanawiam czy mam jeszcze kupowac jedynke czy juz dwojke bo zabraknie mi na 7 dni. Chiciaz na 2 pisze ze od 13t

Ja bym jednak zmieniła z 1 na 2 od tego 13tc - dwójka ma więcej składników potrzebnych na tym etapie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka trzymamy kciuki za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła!

WRZESIEŃ
23: kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę

24: natula - odbiór i omówienie wyników papa
24: MartiniM - wizyta kwalifikująca do porodu
26: ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: kinia - wizyta kontrolna

PAŹDZIERNIK
3: Flandi - badania prenatalne ll trymestru
3: Rybka - badania prenatalne
4 : Fiolek81 - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
4: natula - wizyta u gin prowadzącego ciąże
5: mavi - badanie prenatalne II trymestru
5: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: lile - badania prenatalne I trymestu
12: Kajka*89- badania prenatalne II trymestru
12:mavi - wizyta u gin prowadzącego ciąże
17: lile - wizyta u gin prowadzącego ciąże
31: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę

LISTOPAD
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: fiolek81- usg prenatalne III trymestru

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
kinia: dziewczynka
28.03.2017 - natula: dziewczynka?
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka

24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec

27.12.2016- pisanka89 : dziewczynka & dziewczynka

07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
15.02.2017 - Flandi :