reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tam jest jod, a jod jest wazny w ciazy tylko nie wiem czy w kazdej ciaxy czy tylko tam gdzie matka ma chora tarczyce.
Ja bym kupila nowe opakowanie femibion 1, a dwojke zaczela brac jak skonczy sie jedynka.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsza mysl tez taka byla zeby kupic jedynke skonczyc ja i zaczac dwojke tylko ze mi wychodzi ze ta dwojke zaczne brac dopiero w 16t. Z tarczyca nie mam problemow.

Pierwsza mysl tez taka byla zeby kupic jedynke skonczyc ja i zaczac dwojke tylko ze mi wychodzi ze ta dwojke zaczne brac dopiero w 16t. Z tarczyca nie mam problemow.
To zobacz czym rozni sie 2 od 1.
Ja biore pregne plus. Jest na cala ciaze i ma kwasy omega i zelazo, a femibion natal chyba ma slaby sklad.
Kiedys bralam ten femibion ale lekarz kazal zmienic na pregne i teraz jak mi sie konczy pregna i nie chce mi sie kupic to lykam femibion natal 1 przez 1 lub 2 dni, a potem wracam do pregny jak kupie.

Martka, to jutro z ranca Ty wrzucaj pieniazki i bedziesz rzadzic pilotem[emoji12]

Przemowila cos niemowa? Zagadaj do niej[emoji12] moze sie wstydzi.
Prędzej wsadzę jakis drut w ten otwór do wrzucania pieniążków;) mi pasowal tydzien bez tv jak sobie czytałam :) do niemowy próbowałam zagadać kilka razy, ale slowo w odp i cisza wiec odpuściłam;) teraz jest komplet na sali wiec jest juz gwar :)

To zobacz czym rozni sie 2 od 1.
Ja biore pregne plus. Jest na cala ciaze i ma kwasy omega i zelazo, a femibion natal chyba ma slaby sklad.
Kiedys bralam ten femibion ale lekarz kazal zmienic na pregne i teraz jak mi sie konczy pregna i nie chce mi sie kupic to lykam femibion natal 1 przez 1 lub 2 dni, a potem wracam do pregny jak kupie.

Wlasnie dostalam 3 tabletki pregna z karta ciazowa. A ile jest tam tabletek i jaka cena. Bo za femibion 2 kosztuje od 40 zl zalezy w jakiej aptece. A czy moge sobie sama zmienic tabletki bo oprocz tego biore jeszcze magnez i witD

Wlasnie dostalam 3 tabletki pregna z karta ciazowa. A ile jest tam tabletek i jaka cena. Bo za femibion 2 kosztuje od 40 zl zalezy w jakiej aptece. A czy moge sobie sama zmienic tabletki bo oprocz tego biore jeszcze magnez i witD
Nie wiem czy mozesz sama zmienic, to w sumie tylko witaminy sa.
Femibion natal 1 ma tylko jeden plus, bo jest tam aktywna forma kwasu foliowego (metagolin) i chyba dodatkowo jeszcze zwykly kwas foliowy jak pamietam. A kwas foliowy jest najwazniejszy w ciazy. Wiec ma go wiecej niz pregna. No teraz to Ci calkiem namieszalam.

Pregna 30 tabletek od 34-50zl zaleznie od apteki.

Ja do pregny biore jeszcze dodatkowo kwas foliowy.

Nie wiem czy mozesz sama zmienic, to w sumie tylko witaminy sa.
Femibion natal 1 ma tylko jeden plus, bo jest tam aktywna forma kwasu foliowego (metagolin) i chyba dodatkowo jeszcze zwykly kwas foliowy jak pamietam. A kwas foliowy jest najwazniejszy w ciazy. Wiec ma go wiecej niz pregna. No teraz to Ci calkiem namieszalam.

Pregna 30 tabletek od 34-50zl zaleznie od apteki.

Ja do pregny biore jeszcze dodatkowo kwas foliowy.

Nie moge sprawdzic w ulotce bo wyrzucilam juz opakowanie. Ale moj lek mowil zeby brac femibion i chyba przy nim zostane bo cenowo tak samo wychodzi. Wiec kupie jeszcze jedynke i dwojke i poczytam a jak nie to oddam moze komus na bb sie przyda. Ale dziekuje ci za odpowiedzi.

Husann wiesz co... Wlasnie przeczytalam sklad femibionu natal 2 i najlepiej jak kupisz teraz 2. A przez te 3 dni wez pregne i potem ten femibion 2.
Zreszta, czy zrobisz tak czy inaczej to nic sie chyba nie stanie bo to witaminy.
Wazne tylko zebys je brala[emoji6]

reklama
Do góry