reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja miałam nie kupować ale koleżanka mnie przekonała i w sumie od niej mam dostać :) co do zabawek jeszcze nic nie kupiłam. Mam zamiar kupić karuzele i mate żeby już było na później. I w sumie tyle. Pewnie coś na święta tez ktoś coś z zabawek kupi, wiec nie szaleje z kupowaniem

reklama
mata i karuzelka to na pozniej. Bujaczek dla mnie must have, mialam taki 0-9kg z wibracjami i 'dzwiekami z brzuszka' z fisher price.. robil magie :-) wystarczalo wlaczyc szumy+wibracje 'bicie serca' i pierworodny spal :-)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A co myslicie o lezaczkach bujaczkach?
Chcialam cos zeby polozyc dziecko, jak bedziemy siedziec w salonie, zeby bylo z nami.
Zeby do kuchni zabrac Juniora jak bede cos musiala zrobic a jak nie bedzie spal, albo zebym np poszla umyc glowe i zebym go tez mogla zabrac ze soba jak nie bedzie spal.
Kosza nie chce bo zagrace mieszkanie, bujaczek to gdzies sie upchnie. Ni i niedrogiego bo to tylko na kilka miesiecy.
Wogole warte uwagi sa te lezaczki bujaczki i bezpieczne???

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
my raczej na pewno będziemy kupować huśtawki z Bright Stars - polecone przez mamę bliźniaków, a wcześniej i starszego synka :)

Witam dziewczynki. Chciałam tylko napisać ze żyje i jestem po wizycie. Szyjka 25 mm mam wytrzymać jeszvze 8 tygodni potem mogę biegac. Chodzić mogę np na szkole rodzenia ale bez ćwiczen co mnie zdziwiło chyba że rozciągające. Powiedział ze mam minimum szyjki jak przy 1 bobasie wiec jak na 2 to jest ok. Jestem zła bo nie chciał zmierzyć żeby wagę podać ale pójdę może za tydzień do innego to wtedy się dowiem.

Witam dziewczynki. Chciałam tylko napisać ze żyje i jestem po wizycie. Szyjka 25 mm mam wytrzymać jeszvze 8 tygodni potem mogę biegac. Chodzić mogę np na szkole rodzenia ale bez ćwiczen co mnie zdziwiło chyba że rozciągające. Powiedział ze mam minimum szyjki jak przy 1 bobasie wiec jak na 2 to jest ok. Jestem zła bo nie chciał zmierzyć żeby wagę podać ale pójdę może za tydzień do innego to wtedy się dowiem.
Pisanko fajnie ze sie odezwalas[emoji4]
Trzymam kciuki zebys wytrwala jeszcze z brzuszkiem do tych 8 tygodni albo i dluzej[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry