reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martka, to teraz najgorsze przed Toba.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Póki co nic się nie dzieje, minęła godzina, jeszcze jedno pobranie przede mną. Biedna żyła:( myślę gdzie tu iść na śniadanie od razu po, bo umówiłam się z koleżanką a zaczynam być głodna. Jajo zniosę chyba , tyle czekania.

reklama
Póki co nic się nie dzieje, minęła godzina, jeszcze jedno pobranie przede mną. Biedna żyła:( myślę gdzie tu iść na śniadanie od razu po, bo umówiłam się z koleżanką a zaczynam być głodna. Jajo zniosę chyba , tyle czekania.
Martka brawo[emoji122]
To tylko ja taka delikatna jestem?[emoji30]

Ja powtarzam jak mi katar przejdzie, bo podobno nawet male przeziebienie moze zafalszowac wynik.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A kiedy masz wizytę ?
Wiesz, nie ma zachcianek. Wcześniej miałam. Jedynie na śniadanie musze koniecznie zjeść coś ma słodko. Najcześciej bułka z nutella.
A jak zakupy dla Małego ? My już jesteśmy gotowi. Wózek zamówiony, dojdzie niebawem. Tylko torby nie spakowałam jeszcze bo jakoś tak nie mogę sie zebrać. Jestem już po pierwszym spotkaniu z położną i właśnie mówiła mi żebym już spakowała ale wiesz jak to jest....bedzie w oczy raziło haha
26 wrzesnia wizyta :)
powiem Ci, że wózek mam i wyprawke z ciuszków do szpitala tez mam. No i to by było na tyle :) Ale może na weekendzie kupimy komode do pokoju no i za tydzien ruszamy z remontem :D Musimy instalacje w pokoju elektryczną zmnienic. Ale mam juz listę wszystkiego co muszę kupić. wiec nie jest aż tak źle. Dużo mam ciuszków ok koleżanki i jeszcze czekam na kolejne ciuszki więc tym sie nie martwie. Gorzej z kosmetykami, bo non stop sie zastanawiam co i jak

powiem Ci, że wózek mam i wyprawke z ciuszków do szpitala tez mam. No i to by było na tyle :) Ale może na weekendzie kupimy komode do pokoju no i za tydzien ruszamy z remontem :D Musimy instalacje w pokoju elektryczną zmnienic. Ale mam juz listę wszystkiego co muszę kupić. wiec nie jest aż tak źle. Dużo mam ciuszków ok koleżanki i jeszcze czekam na kolejne ciuszki więc tym sie nie martwie. Gorzej z kosmetykami, bo non stop sie zastanawiam co i jak
Super. Co do kosmetyków to położna dała mi listę co kupić. Ja kupiłam oliwkę i o kąpieli z Ziajka. Bo nie zawierają pachnideł. Z reszta ona mi tez polecała. Do pupy linomag i w razie czego sudokrem. Poza tym octanisept do pępka, sól fizjologiczną do przemywania oczek i to wszystko. Aha i kremik z Ziajka kupiłam taki uniwersalny do buzi. Nie potrzeba nic więcej. Na sutki można kupić bepanten ale linomag tez niby pomaga.

Co do przemywania oczek to ja slyszalam od kilku osob, ze zamist soli przemywaly asensja, aczkolwiek jak wczoraj bylam w aptece kupilam kilka ampulek soli , bo na liscie wyprawkowej do szpitala w ktorym chce rodzic bylo to uwzglednione.

Co do przemywania oczek to ja slyszalam od kilku osob, ze zamist soli przemywaly asensja, aczkolwiek jak wczoraj bylam w aptece kupilam kilka ampulek soli , bo na liscie wyprawkowej do szpitala w ktorym chce rodzic bylo to uwzglednione.
wlasnie ja tez mam na liście sól ale do szpitala nie kazała położna nic brać. Tylko pieluchy, mokre chusteczki, czapkę, skarpetki i niedrapki. Pewnie w praniu wszystko wyjdzie.

Super. Co do kosmetyków to położna dała mi listę co kupić. Ja kupiłam oliwkę i o kąpieli z Ziajka. Bo nie zawierają pachnideł. Z reszta ona mi tez polecała. Do pupy linomag i w razie czego sudokrem. Poza tym octanisept do pępka, sól fizjologiczną do przemywania oczek i to wszystko. Aha i kremik z Ziajka kupiłam taki uniwersalny do buzi. Nie potrzeba nic więcej. Na sutki można kupić bepanten ale linomag tez niby pomaga.
O to sporo mniej niz ja szukam na listach w necie. Super, bo z tym zawsze jest problem co kupic czy na pewno potrzebne itd

reklama
O to sporo mniej niz ja szukam na listach w necie. Super, bo z tym zawsze jest problem co kupic czy na pewno potrzebne itd
Te produkty są dostępne i wychodzę z założenia ze jak coś bedzie potrzebne to M Podjedzie i kupi. A po co zapasy robić a potem bedzie tylko leżało. Poza tym moja położna mówiła ze teraz sie używa jak najmniej kosmetyków. Nie cudować stwierdziła. A to młoda babeczka bo młodsza ode mnie. Ma 2 synów. Na razie nic więcej nie będę kupywać. Zrobię tylko zapas pieluch bo tego nigdy za wiele...

Do góry