Póki co nic się nie dzieje, minęła godzina, jeszcze jedno pobranie przede mną. Biedna żyła myślę gdzie tu iść na śniadanie od razu po, bo umówiłam się z koleżanką a zaczynam być głodna. Jajo zniosę chyba , tyle czekania.
reklama
G
Gość
Gość
Martka brawo[emoji122]Póki co nic się nie dzieje, minęła godzina, jeszcze jedno pobranie przede mną. Biedna żyła myślę gdzie tu iść na śniadanie od razu po, bo umówiłam się z koleżanką a zaczynam być głodna. Jajo zniosę chyba , tyle czekania.
To tylko ja taka delikatna jestem?[emoji30]
Ja powtarzam jak mi katar przejdzie, bo podobno nawet male przeziebienie moze zafalszowac wynik.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
26 wrzesnia wizytaA kiedy masz wizytę ?
Wiesz, nie ma zachcianek. Wcześniej miałam. Jedynie na śniadanie musze koniecznie zjeść coś ma słodko. Najcześciej bułka z nutella.
A jak zakupy dla Małego ? My już jesteśmy gotowi. Wózek zamówiony, dojdzie niebawem. Tylko torby nie spakowałam jeszcze bo jakoś tak nie mogę sie zebrać. Jestem już po pierwszym spotkaniu z położną i właśnie mówiła mi żebym już spakowała ale wiesz jak to jest....bedzie w oczy raziło haha
powiem Ci, że wózek mam i wyprawke z ciuszków do szpitala tez mam. No i to by było na tyle Ale może na weekendzie kupimy komode do pokoju no i za tydzien ruszamy z remontem Musimy instalacje w pokoju elektryczną zmnienic. Ale mam juz listę wszystkiego co muszę kupić. wiec nie jest aż tak źle. Dużo mam ciuszków ok koleżanki i jeszcze czekam na kolejne ciuszki więc tym sie nie martwie. Gorzej z kosmetykami, bo non stop sie zastanawiam co i jak
Flandi
Chce kupić jeden z minky do wózka a drugi do spania właśnie taki bez rękawów
Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app
Jak już coś wybierzesz to pokaż będziemy oglądać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
K
kinia83111
Gość
Super. Co do kosmetyków to położna dała mi listę co kupić. Ja kupiłam oliwkę i o kąpieli z Ziajka. Bo nie zawierają pachnideł. Z reszta ona mi tez polecała. Do pupy linomag i w razie czego sudokrem. Poza tym octanisept do pępka, sól fizjologiczną do przemywania oczek i to wszystko. Aha i kremik z Ziajka kupiłam taki uniwersalny do buzi. Nie potrzeba nic więcej. Na sutki można kupić bepanten ale linomag tez niby pomaga.26 wrzesnia wizyta
powiem Ci, że wózek mam i wyprawke z ciuszków do szpitala tez mam. No i to by było na tyle Ale może na weekendzie kupimy komode do pokoju no i za tydzien ruszamy z remontem Musimy instalacje w pokoju elektryczną zmnienic. Ale mam juz listę wszystkiego co muszę kupić. wiec nie jest aż tak źle. Dużo mam ciuszków ok koleżanki i jeszcze czekam na kolejne ciuszki więc tym sie nie martwie. Gorzej z kosmetykami, bo non stop sie zastanawiam co i jak
To będę trzymac kciukiMartka brawo[emoji122]
To tylko ja taka delikatna jestem?[emoji30]
Ja powtarzam jak mi katar przejdzie, bo podobno nawet male przeziebienie moze zafalszowac wynik.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mnie naszło na knedle ze śliwkami, że oszaleję. Marzę o takim śniadaniu
MartiniM
Co do przemywania oczek to ja slyszalam od kilku osob, ze zamist soli przemywaly asensja, aczkolwiek jak wczoraj bylam w aptece kupilam kilka ampulek soli , bo na liscie wyprawkowej do szpitala w ktorym chce rodzic bylo to uwzglednione.
K
kinia83111
Gość
26 wrzesnia wizyta
wlasnie ja tez mam na liście sól ale do szpitala nie kazała położna nic brać. Tylko pieluchy, mokre chusteczki, czapkę, skarpetki i niedrapki. Pewnie w praniu wszystko wyjdzie.Co do przemywania oczek to ja slyszalam od kilku osob, ze zamist soli przemywaly asensja, aczkolwiek jak wczoraj bylam w aptece kupilam kilka ampulek soli , bo na liscie wyprawkowej do szpitala w ktorym chce rodzic bylo to uwzglednione.
ewelin86
O to sporo mniej niz ja szukam na listach w necie. Super, bo z tym zawsze jest problem co kupic czy na pewno potrzebne itdSuper. Co do kosmetyków to położna dała mi listę co kupić. Ja kupiłam oliwkę i o kąpieli z Ziajka. Bo nie zawierają pachnideł. Z reszta ona mi tez polecała. Do pupy linomag i w razie czego sudokrem. Poza tym octanisept do pępka, sól fizjologiczną do przemywania oczek i to wszystko. Aha i kremik z Ziajka kupiłam taki uniwersalny do buzi. Nie potrzeba nic więcej. Na sutki można kupić bepanten ale linomag tez niby pomaga.
reklama
K
kinia83111
Gość
Te produkty są dostępne i wychodzę z założenia ze jak coś bedzie potrzebne to M Podjedzie i kupi. A po co zapasy robić a potem bedzie tylko leżało. Poza tym moja położna mówiła ze teraz sie używa jak najmniej kosmetyków. Nie cudować stwierdziła. A to młoda babeczka bo młodsza ode mnie. Ma 2 synów. Na razie nic więcej nie będę kupywać. Zrobię tylko zapas pieluch bo tego nigdy za wiele...O to sporo mniej niz ja szukam na listach w necie. Super, bo z tym zawsze jest problem co kupic czy na pewno potrzebne itd