pisanka89
Fanka BB :)
Ja 26 lipca wtedy były kocyki wie pewnie się nie zalapalam i przysłali toKiedy się rejestrowałaś?bo ja dopiero 1.09 i ciekawa jestem czy mi coś przyslą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 26 lipca wtedy były kocyki wie pewnie się nie zalapalam i przysłali toKiedy się rejestrowałaś?bo ja dopiero 1.09 i ciekawa jestem czy mi coś przyslą
W rzeczywistości jeszcze lepiejTequila, na Twoich fotach to wyglada przepieknie.
A Ty kostek nie zamawialas? Bo wydawalo mi sie ze bralas kostki[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli pewnie ja nic nie dostanę bo nie było żadnej informacji odnośnie prezentuJa 26 lipca wtedy były kocyki wie pewnie się nie zalapalam i przysłali to
Zawsze byl w koszyku naliczany.Dziewczyny,jak to jest z tym rabatem w smyku, teraz niby- 30% na bluzy, a w koszyku widnieje normalna cena bez zniżki, kiedy rabat jest naliczony?
Gratuluję!!! Śliczny chłopczyk :-)Wojtek urodził się dziś o 11:52, 3300 g, 50 cm, 10/10.Zobacz załącznik 771966
Sorki, ale Was nie nadrobię. <br /><br />O 03:50 odeszło mi trochę wód, umylam się, zjadłam i do szpitala. Urodziłam 11:52, bez znieczulenia, bo nie zdazyli podac. <br />Generalnie zygalam, sikalam i wiecie co <br />Nacieli mnie, ale w zasadzie nic nie czułam. Teraz jest ok. Maly śpi, ładnie cycka ssal. <br />Opieka super
Buuuu :-(Zawsze byl w koszyku naliczany.
Najpierw normalna cena, a na samym dole naliczony rabat.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje , piękny synek, a ty dzielna mama. Cudowne wiadomościWojtek urodził się dziś o 11:52, 3300 g, 50 cm, 10/10.Zobacz załącznik 771966
Sorki, ale Was nie nadrobię. <br /><br />O 03:50 odeszło mi trochę wód, umylam się, zjadłam i do szpitala. Urodziłam 11:52, bez znieczulenia, bo nie zdazyli podac. <br />Generalnie zygalam, sikalam i wiecie co <br />Nacieli mnie, ale w zasadzie nic nie czułam. Teraz jest ok. Maly śpi, ładnie cycka ssal. <br />Opieka super