G
Gość
Gość
A mojego kocyka jaszcze nie wyslali[emoji20]
Ale ja zawialam z "Art madam"
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki zamówiłaś, pochwal sięA mojego kocyka jaszcze nie wyslali[emoji20]
Ja też czekałam na paczkę kilka dni, ale było wartoA mojego kocyka jaszcze nie wyslali[emoji20]
Juz kiedys fote wstawialam[emoji6]
A mojego kocyka jaszcze nie wyslali[emoji20]
Wstaw foty, bo na domowej fotce widac bardziej rzeczywisty obraz niz na fotce sklepowej[emoji6]Ja też czekałam na paczkę kilka dni, ale było warto
Na pewno coś jeszcze u nich zamówię,bo teraz bałam się że to jakieś dziadostwo będzie
Zabawki są zajebiste!
Kocyki i rożek mega
A mufka do wózka... Oby było zimno zimą bo już się nie mogę doczekać
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Heh ja do tej pory też nie miałam zakazu ale też jakoś się obawialismy i może ze 3 razy było przez cały okres. Dziwne że po założeniu pessara mi nie powiedział że nic nie wolno chyba że pomyślał ze o tym wiem...bo można by było coś innego ale nic chyba nie jest w moim wypadku wskazane...Oj Martini mam to samo. Pytalam doktorka we wtorek o sex. Mowi, ze nie ma przeciwskazan, ale i maz i ja jakos sie obawiamy. I tak celibat od maja
Rzeczywiście pamiętam bardzo ładnyJuz kiedys fote wstawialam[emoji6]
Zobacz załącznik 771893