reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ostatnio przy tamtej promocji , jak wam wspominałam rabat raz mi sie naliczył, a później już nie. Pojawiła się za to informacja, ze z przyczyn technicznych promocja zakończona
A mi żadna informacja się nie pojawia,ale strona chodzi mega wolno, może dlatego coś jest nie tak :-S spróbuję wieczorem jeszcze raz

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hess, w koncu masz swoj upragniony maly wielki Cud[emoji4]
Wojtus cudowny, ale bym go wycalowala[emoji4]

Gratulacje dla szczesliwych rodzicow.
Niech Wojtus zdrowo sie chowa[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wojtek urodził się dziś o 11:52, 3300 g, 50 cm, 10/10.Zobacz załącznik 771966

Sorki, ale Was nie nadrobię. <br /><br />O 03:50 odeszło mi trochę wód, umylam się, zjadłam i do szpitala. Urodziłam 11:52, bez znieczulenia, bo nie zdazyli podac. <br />Generalnie zygalam, sikalam i wiecie co ;) <br />Nacieli mnie, ale w zasadzie nic nie czułam. Teraz jest ok. Maly śpi, ładnie cycka ssal. <br />Opieka super :)
Hess gratuluję Wojtusia! Śliczny jest! Dzielna ty za poród bez znieczulenia! Wracaj do formy i cieszcie się urokami macierzyństwa!!

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Hess super - gratuluje z Twojego opisu wychodzi na to ze porod nie byl najgorszy :D
Ja juz po wizycie wszystk ok - badanie na szczescie nie bolalo. No i rozmawialam z dr o porodzie no i jakbym chciala co najlepsze itp. No i tak powiedzial ze oczywiscie sn najlepszy ale on swojej zonie robil cc i 75% gin tak robi swoim zonom :p i ze przy sn bywaja rozne atrakcje , ale ja przeciwskazan nie mam wiec jak uwazam. No i stanelo na tym ze gdybym sie zdecydowala to zebym za 2 tyg szla do szefa kliniki po takie zaswiadczenie kwalifikujace do cc i pewnie tak zrobie, aczkolwiek temat przegadam jeszcze z mezem :)

Moje nowe prezenty od siostry i koleżanki :) received_10208590145124870.jpeg received_10208590147084919.jpeg received_10208590147924940.jpeg received_10208590152245048.jpeg

Załączniki

• received_10208590145124870.jpeg
    received_10208590145124870.jpeg
    33,9 KB · Wyświetleń: 67
  • received_10208590147084919.jpeg
    received_10208590147084919.jpeg
    35,7 KB · Wyświetleń: 69
  • received_10208590147924940.jpeg
    received_10208590147924940.jpeg
    29,3 KB · Wyświetleń: 70
  • received_10208590152245048.jpeg
    received_10208590152245048.jpeg
    45,1 KB · Wyświetleń: 71
Hess super - gratuluje z Twojego opisu wychodzi na to ze porod nie byl najgorszy :D
Ja juz po wizycie wszystk ok - badanie na szczescie nie bolalo. No i rozmawialam z dr o porodzie no i jakbym chciala co najlepsze itp. No i tak powiedzial ze oczywiscie sn najlepszy ale on swojej zonie robil cc i 75% gin tak robi swoim zonom[emoji14]i ze przy sn bywaja rozne atrakcje , ale ja przeciwskazan nie mam wiec jak uwazam. No i stanelo na tym ze gdybym sie zdecydowala to zebym za 2 tyg szla do szefa kliniki po takie zaswiadczenie kwalifikujace do cc i pewnie tak zrobie, aczkolwiek temat przegadam jeszcze z mezem :)
A co to za zaswiadczenie kwalifikujace do cc? Bo pierwszy raz o takim czyms slysze.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie dzwoniłam na infolinię do smyka czy wybrane przeze mnie łóżeczka są dostępne w sklepie stacjonarny. No i lipa. Chciałam zobaczyć na żywo jak wyglądają. A i jeszcze niektóre nie zwróciłam uwagi tylko do 3mc są

reklama
Do góry