reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
O ten chce
1472729169836.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472729169836.jpg
    1472729169836.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 192
Dla mnie to bez sensu brac wieksze w mysl zasady zeby starczylo na dluzej. Uwierzcie rozm 62 jest spory. Moj synek ur sie 53 cm czyli standardowo i nie siegal do nogawek, tylko do rozporka. Niby zapinalam go pod szyje a on sie w tym topil i pol twarzy mu uciekalo do wewnatrz. Musialam patrzec czy sie nie przydusza. Nawet nie chce myslec co by bylo w rozm 68. I mi lekko starczylo na 5 miesiecy poki wyrosl z niego. A rosl jak na drozdzach. Zawsze sie miescil nam w ostatnim największym centylu. A pod spod tez nie nalozycie 10 par body i pajacow. Tylko body, skarpetki, pajacyk i tyle. Ewentualnie body, spodenki, bluza i wsio.

Dla mnie to bez sensu brac wieksze w mysl zasady zeby starczylo na dluzej. Uwierzcie rozm 62 jest spory. Moj synek ur sie 53 cm czyli standardowo i nie siegal do nogawek, tylko do rozporka. Niby zapinalam go pod szyje a on sie w tym topil i pol twarzy mu uciekalo do wewnatrz. Musialam patrzec czy sie nie przydusza. Nawet nie chce myslec co by bylo w rozm 68. I mi lekko starczylo na 5 miesiecy poki wyrosl z niego. A rosl jak na drozdzach. Zawsze sie miescil nam w ostatnim największym centylu. A pod spod tez nie nalozycie 10 par body i pajacow. Tylko body, skarpetki, pajacyk i tyle. Ewentualnie body, spodenki, bluza i wsio.
Agatek, bo Ty mialas wczesniaka.
Ja sie troche boje bo u nas i u meza w rodzinie duze dzieci sie rodza.
Ja wazylam 4,5kg moj maz 5kg.
Moja mama babcia i ciotki duze dzieci rodza.
Moj maly na usg 2 tyg wiekszy, az lekarka na polowkowym sie pytala czy cukrzycy nie mam bo taki duzy sunus.
A i moja siostra urodzila druga corke 62 cm.
Boje sie ze ten 62 starczy mi na miesiac.
Juz sama nie wiem.

No to teraz to ja juz nie wiem jaki kupic[emoji20]

Ja wzielam rozmair 68 , bo u nas raczej najmniejszy chlopak tez nie bedzie , oboje sie urodzilismy dludzy wiec ja obstawialam zeby byl ten rozmiar. Powiem Ci ze jest dosc cieply ale na grubsze mrozy mam ten drugi. Chyba ze bys miala grubszy kocyk to mysle ze tez by nie bylo zle :) Ja grubszy kocyk tez mam, bedzie sie dopasowywac do aury :p

reklama
Do góry