reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dobrze się zastanów bo 68cm to już bardzo dużo, moja córka urodziła się i miała 56cm a ubranka na 56cm były za duże, dopiero za jakieś 3 tyg były ok, 68cm córka mojego szwagra miała mając rok, więc ja również myślę że 62cm to aż nadto i mały będzie się topil w nim na poczatku, a za duże rzeczy nie wyglądają ładnie i nie są praktyczne bo dziecku krepuja ruchy, wyobraź sobie że tobie nogawki zwisaja 20cm a chcesz sobie pofikac nóżkami u góry,taki Dzidziuś nawet rączkami się nie pobawi na spacerze bo bedą gdzieś w połowie rękawów
To pewnie nie kupie zadnego[emoji15]

Tequila, moja siostra jak urodzila to cora miala 62cm.
Pojade do sklepu w weekend i zobacze sama, moze beda te pajace.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bez przesady, 20 cm to mu nogawki nie beda zwisac.
Patrzylam rozmiarowke smyka i roznica miedzy 62 a 68 to 3 cm w nogawce, a 2 cm w raczce.
Kupuje na 68. Poslucham Martini.

To pewnie nie kupie zadnego[emoji15]

Tequila, moja siostra jak urodzila to cora miala 62cm.
Pojade do sklepu w weekend i zobacze sama, moze beda te pajace.

Wstrzymaj się może aż określa wielkość malucha pod koniec ciąży albo do porodu, ja chyba poczekam aż młody się urodzi i mąż pojedzie i kupi jak będziemy ze szpitala wychodzić

Cześć, ja tak tylko o sobie teraz, przepraszam.

U lekarki wszystko ok. Po macanku stwierdziła, że Małemu na świat się nie śpieszy, ale to może zmienić się z dnia na dzień. Szyjka twarda i zamknięta, nieco krótsza. Po wielkości brzucha szacuje, że Mały ok 3,5 kg będzie miał, no chyba, że mam dużo wód ;). Tętno 120/min, więc mam nie kłaść się już na plecach. I tyle.
Teraz pozostaje już tylko czekać.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelko podjedz do sklepu i zobacz jak wyglada rozm 68 w kombinezonach tak chyba bedzie Ci najlatwiej zdecydowac.

Hess super, ze wszystko ok, teraz tylko czekac na TEN moment :) zycze szczesliwego i szybkiego rozwiazania :)

Strawbelko tak, odebralismy go chwile po 14 :) zadowolony, mowi ze fajnie bylo. Tylko, ze spac nie chcial wiec sie rozplakal dla tych opiekunek, a tak to caly dzien byl dosyc grzeczny, nie plakal do nas. Z jedzeniem tez sobie jakos poradzil chociaz za wiele to nie zjadl.
Jak go prowadzilismy to tez szybki buziak i juz go nie bylo, zniknal w dzieciach.

reklama
Strawbelko tak, odebralismy go chwile po 14 :) zadowolony, mowi ze fajnie bylo. Tylko, ze spac nie chcial wiec sie rozplakal dla tych opiekunek, a tak to caly dzien byl dosyc grzeczny, nie plakal do nas. Z jedzeniem tez sobie jakos poradzil chociaz za wiele to nie zjadl.
Jak go prowadzilismy to tez szybki buziak i juz go nie bylo, zniknal w dzieciach.
Widzisz, maluch zadowolony, to najwazniejsze[emoji4]
Niedlugo zacznie Wam przynosic fajne powiedzonka z przedszkola[emoji6]

Do góry