reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie da rady hahah mi dogodzić ale jakbym mogła chcieć jaki chce to
Do 80 cm
Obok siebie
Do 20 kg
W miarę duże gondole twarde
Spacerówki regulowane oparcia
Najlepiej możliwość w spacerkwie przodem i tylem do mamusi
Możliwość montażu maxi cosi
Pompowane koła
Prawie wszystkie wymagania spełnia mountain buggy duet :)
Tylko nie ma wielkich gondolek, ale to przy blizniakach raczej nie jest problem, bo dzidzie z reguły nie są olbrzymami :D
:*

Dziewczyny, a polecacie prac w plynie czy w proszku?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja prałam ubranka córki w proszku jelp, ale już od kilku lat piore wszysko w kapsułkach i płynie i tym razem napewno dla dziecka kupię płyn, proszki się nie wypłukuja, zostawiają ślady na ciemnych ubraniach a najgorsze że mi się wiecznie wysypywały poza pralkę :p

To te butelki o których mówiłam, kolekcja "kim będę kiedy dorosnę "
Alan będzie milionerem :p:D

Załączniki

• 20160829_120002.png
    20160829_120002.png
    377,5 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry