reklama
Prawie wszystkie wymagania spełnia mountain buggy duetNie da rady hahah mi dogodzić ale jakbym mogła chcieć jaki chce to
Do 80 cm
Obok siebie
Do 20 kg
W miarę duże gondole twarde
Spacerówki regulowane oparcia
Najlepiej możliwość w spacerkwie przodem i tylem do mamusi
Możliwość montażu maxi cosi
Pompowane koła
Tylko nie ma wielkich gondolek, ale to przy blizniakach raczej nie jest problem, bo dzidzie z reguły nie są olbrzymami
:*
G
Gość
Gość
Agatek, nie martw sie, bedzie mu sie podobac bo bedzie tam duzo dzieci[emoji6]Dziewczyny mój chłopczyk we czwartek idzie do przedszkola, jestem załamana![]()
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
MartiniM
Fanka BB :)
Ja wole plyn , ale moze dlatego ze proszek mialam wrazenie ze cos mi pralka niedokladnie wyplukuje...
Ja prałam ubranka córki w proszku jelp, ale już od kilku lat piore wszysko w kapsułkach i płynie i tym razem napewno dla dziecka kupię płyn, proszki się nie wypłukuja, zostawiają ślady na ciemnych ubraniach a najgorsze że mi się wiecznie wysypywały poza pralkę
Zdecydowanie taki krok jest wielkim przeżyciem...tyle że najczęściej większym dla rodziców niż dzieckaDziewczyny mój chłopczyk we czwartek idzie do przedszkola, jestem załamana![]()
agatek28
Fanka BB :)
Swietne! Jest wiecej opcji do wyboru czy tylko te dwie?To te butelki o których mówiłam, kolekcja "kim będę kiedy dorosnę "
Alan będzie milionerem![]()
reklama
Swietne! Jest wiecej opcji do wyboru czy tylko te dwie?[/QUOT
Swietne! Jest wiecej opcji do wyboru czy tylko te dwie?
Załączniki