reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mnie coraz bardziej denerwuja te hemoroidy, we wtorek powiem o nich dr, ale teraz chyba za wiele im sie nie poradzi, gdyby mi przyszlo rodzic sn to ja nie wiem co tam sie porobi z tego wysilku :(

reklama
reklama
A ma któraś tą poduszkę do spania, w kształcie c? Faktycznie jest taka fajna? Ja jestem w stanie wydać każde pieniądze na cokolwiek co w końcu pozwoli mi przespać noc i obudzić się bez bólu.

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ją mam od 3 dni i próbowałam z nią spać, ale ciężko mi idzie ;) może to przez to, że jeszcze mam mały brzuch i za wcześnie na nią, ale kark mega mnie bolał i nie dało się wytrzymać, więc górę wyciągnęłam i zostawiłam tylko tą część w nogach i to było spoko. ALe wszyscy mówią, że jest super ;)

Do góry