reklama
ewelin86
Fanka BB :)
No to nasze maluchy mają przybliżona wagę też jak usłyszałam ile waży to wydawało mi się, że sporoMoj w sobote mial 500gram, a w sobote dopiero zaczelam 21 tc.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A potas bada się z krwi oddzielnie czy jakieś niedobory w morfologii wyjdą?Moze potasu Ci brakuje? Ja kiedys mialam braku potasu, jak mnie skurcz w nocy zlapal to sie darlam na pol bloku, bol okropny.
MartiniM
A ja za 3 tyg mam ostatnie prenatalne wtedy juz dzidzia pewnie bedzie spora i rysy juz beda wyrazniejsze - nie moge sie doczekacNo to nasze maluchy mają przybliżona wagę też jak usłyszałam ile waży to wydawało mi się, że sporo
ewelin86
Ale leci Pamiętam jak robiłaś dopiero suwaczek a tu już ostatnie prenatalneA ja za 3 tyg mam ostatnie prenatalne wtedy juz dzidzia pewnie bedzie spora i rysy juz beda wyrazniejsze - nie moge sie doczekac
ja biorę magne b6 3x1 a ostatni 2 razy miałam skurcz w nodze w nocy i skacze mi powieka ciągle, nie chcę sama zwiększac jeszcze dawki, wczoraj badałam potas, robi się osobne badanieA potas bada się z krwi oddzielnie czy jakieś niedobory w morfologii wyjdą?
G
Gość
Gość
Tequila, potas bada sie osobno. Jak bedziesz robic jakies badania to popros zeby Ci zbadali potas.
Wczoraj byłam na badaniach przed wizytąTequila, potas bada sie osobno. Jak bedziesz robic jakies badania to popros zeby Ci zbadali potas.
Hmmm, no ja sama też nie zwieksze dawki, poczekam do wizyty, zobaczymy co na to lekarzja biorę magne b6 3x1 a ostatni 2 razy miałam skurcz w nodze w nocy i skacze mi powieka ciągle, nie chcę sama zwiększac jeszcze dawki, wczoraj badałam potas, robi się osobne badanie
reklama
Flandi
A ma któraś tą poduszkę do spania, w kształcie c? Faktycznie jest taka fajna? Ja jestem w stanie wydać każde pieniądze na cokolwiek co w końcu pozwoli mi przespać noc i obudzić się bez bólu.
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ją mam od 3 dni i próbowałam z nią spać, ale ciężko mi idzie może to przez to, że jeszcze mam mały brzuch i za wcześnie na nią, ale kark mega mnie bolał i nie dało się wytrzymać, więc górę wyciągnęłam i zostawiłam tylko tą część w nogach i to było spoko. ALe wszyscy mówią, że jest super