reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Teraz się wraca do tych imiona z lat 30-40 które są delikatne miękkie dla dziecka ale jako dorosły człowiek tez dostojnie. Przecież nie nazwę dziecka Zbyszek . No kurw..nie te czasy....no i nie podoba mi się . .

Pisanka, jeszcze masz troche czasu na urobienie meza.
W koncu maz sie zgodzi.
Pokaz mu moze w internecie, jakie imiona daja teraz dzieciom. Jest np ranking imion popularnych w 2015 czy 2016 roku.
Powiedz ze jak maz mu wybierze takie imie to dzieci beda sie z niego smiac.
Nie wiem, musisz znalezc sposob na meza[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pisanka, jeszcze masz troche czasu na urobienie meza.
W koncu maz sie zgodzi.
Pokaz mu moze w internecie, jakie imiona daja teraz dzieciom. Jest np ranking imion popularnych w 2015 czy 2016 roku.
Powiedz ze jak maz mu wybierze takie imie to dzieci beda sie z niego smiac.
Nie wiem, musisz znalezc sposob na meza[emoji12]

On jest tak stary mentalnie. Nie chodzi do barów ani na dyskoteki ani nigdzie. Nie lubi ludzi nie ubiegłym ubrań mody wiec nie wiem czy to podziała te popularne imiona. Ale będę próbowała. Adam jeszcze spoko a drugie ja wybieram stas i koniec

reklama
Dziewczyny, a co myslicie o tych ochraniaczach na szczebelki, czy jak to tam sie nazywa. Bezpieczne to jest? Bo wyczytalam ze dziecko ma ograniczony dostep tlenu i tez moze sie udusic jak np przekreci sie do tego buzka.
W stanach podobno zakazali czesciowo sprzedazy.

Do góry