reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Fajnie, tez bym chciala juz czuc maluszka :cool2: No ale bratowa stwierdzila(nie do mnie bezposrednio tylko do mojego m) ze ja przez tluszczyk pewnie nie bede czula dziecka(ze niby wcale). Fakt nie naleze do szczuplych ale mimo tego "fachowego" stwierdzenia bratowej licze na kopniaki. Moze troszke pozniej niz szczuple ale wierze ze mnie to nie ominie:-p
Tluszcz to chyba nie ma nic do rzeczy, bo przeciez to czujesz od srodka brzucha[emoji6]
Nie sluchaj bratowej, pewnie zlosliwie to powiedziala[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :) czy wy też zauwazylyscie ze jak się zdenerwujecie to bobasy szaleją ? Bo nie wiem czy tak im wieczorem było do aktywności czy to przez nerwy
Szczesciara. Ja nic nie czuje a juz 19 tydzien, czasami tylko taki ucisk jakby sie maly rozpychal. Moze dlatego, ze nie kloce sie z mezem. Chyba bede musiala zaczac[emoji12]
Dziewczyny, jak nie znajde innego imienia, to bedzie u nas Franek.
Moze jeszcze z czasem nam sie cos spodoba[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka Franek ładne imię bo mi też się podoba.
Wczoraj ok 23 dostałam kopniaka i od razu moje stwierdzenie - matka ty juz powinnaś spać :D
A czy osoba szczupła czy troszkę grubsza nie ma nic wspólnego. Poczujesz ruchy nie martw się :)

Fajnie, tez bym chciala juz czuc maluszka :cool2: No ale bratowa stwierdzila(nie do mnie bezposrednio tylko do mojego m) ze ja przez tluszczyk pewnie nie bede czula dziecka(ze niby wcale). Fakt nie naleze do szczuplych ale mimo tego "fachowego" stwierdzenia bratowej licze na kopniaki. Moze troszke pozniej niz szczuple ale wierze ze mnie to nie ominie:-p
Tłuszczyk raczej nie ma nic do rzeczy a ja mam blizniaki wiec mało miejsca mają a zaczęłam czuć dosłownie z dnia na dzień :) czuć będziesz czuła normalnie może później będzie to widoczne wizualnie na brzuchu bo ja np widzę kopniaki bobasa wyżej a tego niżej tylko czuje na dłoni. Bo tam już jest więcej tłuszczyku :)
Tez bym chciała Franek albo Staś albo Antoś ale nie mój m bo on nie będzie tak nazywał syna...ja nie wiem...

A co do ruchów jeszcze to są takie bardzo delikatne ale trochę straszne jest przekrecanie się. Mam wrażenie ze mi brzuch zaraz peknie i się boje haha taki mocny ucisk w jednym miejscu i zaraz spokoj.

reklama
Do góry